Kajkut: Borac uvijek ide na pobjedu

Objavljeno: 6. 7. 2019 u 10:43h

U finišu priprema na Zlatiboru Borac će da odigra dvije kontrolne utakmice. Danas će u 18.30 časova Banjalučani igrati protiv Mladosti iz Lučana , koja je odigrala dva meča u kojima je prvo savladala Rad (2:1), te izgubila od Spartaka (0:1).

Za stručni štab je najbitnije da se kvalitetno radi i da sve prolazi bez težih povreda. Zbog lakših povreda sa strane su radili Stojan Vranješ i Milan Šikanjić, dok je mladi Vladimir Arsić propustio ovaj trening.

“Sigurno da ćemo iskoristiti naredne dvije utakmice da se što bolje uigramo. Trening je jedno, utakmica nešto drugo tako da moramo ozbiljno pristupiti mečevima kako ne bi bilo povreda. Sigurno su iza nas teških i uspješnih 14 dana. Za sad sve ide po planu i programu. Želimo na najbolji način da završimo pripreme. Onda nam slijedi mikro ciklus do starta prvenstva”- rekao je Saša Kajkut, napadač Borca.

Novi trener Branislav Krunić traži od igrača ofanzivniju bržu igru, te da napadač i krila vrše pritisak na protivnika u ranoj fazi.

“Nova formacija, nove zamisli i taktika. Trener je došao sa svojom idejom kako treba da igramo, mi se polako privikavamo na to. Sigurno da ima dobru filozofiju, svakim danom je sve bolje i bolje.  Do starta prvenstva očekujem da to bude sve kako treba”- dodao je Kajkut.

Pred start lige uprava kluba je istakla da želi da ide korak po korak i da u narednom šampionatu Bosne i Hercegovine ne postavlja prevelike ciljeve već želi da ekipe napreduje i bude sve bolja kako liga odmiče

“Sigurno da je uprava željela da skine opterećenje sa nas, ali mi igrači shvatamo u kojem klubu igramo. Borac uvijek ide na pobjedu, bez obzira protiv koga se igra i tako ćemo ulaziti u svaki meč u prvenstvu i ja se nadam najboljem kad krene liga” – završio je Kajkut.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/kajkut-borac-uvijek-ide-na-pobjedu/||claudebot