Kadeti oduševili na turniru

Objavljeno: 3. 8. 2019 u 16:59h

U finalu prvog Međunarodnog kadetskog turnira u organizaciji Fudbalskog saveza Republike Srpske igraće reprezentacija Republike Srpske i Ljubljanska Olimpija.

Reprezentacija Republike Srpske u prvom polufinalnom meču pobijedila je Partizan iz Beograda rezultatom 4:2. Povela je Srpska u 16. minutu golom Marka Babića, a na 2:0 povidio je Dejan Popara  u 25. minutu. Deset minuta kasnije Sameda Baždara smanjio je na 2:1.

U nastavku meča još dva pogotka za Republiku Srpsku postigli su Vasilije Jokić u 57. i Slaviša Pejić u 72. minutu dok je strijelac za Partizan bio Bogran Veljić u 61. minutu.

“Mi imamo samo jedan cilj a to je da osvojimo ovaj turnir. Dobro smo otvorili meč protiv partizana,  Imali smo nekoliko odličnih prilika na početku ali nismo uspjeli da pogodimo gol. Ipak smo nastavili da igramo u istom ritmu tako da smo rano poveli sa 2:0. Partizan se borio iako su igrali sa timom koji je godinu dana mlađi od nas. Mi smo imali sreće u završnici kada smo postigli dva gola i slavili ali čestitam protivniku na velikoj borbi i korektnoj utakmici.  U finalu igramo protiv Olimpije koja je snagu pokazala protiv austrijskog Kapfemberga, maksimalno ćemo se spremiti i svaki igrač će ostaviti srce na terenu, a nadam se da će uz dobru igru, to biti dovoljno za pobjedu” – rekao je reprezentativac Republike Srpske Dejan Popara.

U drugom polufinalu Olimpija je pobijedila austrijski Kapfemberg za 5:0.

Finalna utakmica između reprezentacije Republike Srpske i Olimpije igra se sutra od 11 časova na Gradskom stadionu dok je meč za treće mjesto između Partizana i Kapfemberga na rasporedu dva sata ranije.

Izvor: Srpskainfo/ Bojan Božić/ Foto: Mondo-Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/kadeti-odusevili-na-turniru/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])