Fudbaleri Borca krenuli sa pripremama za nastavak sezone (Video)

Objavljeno: 15. 1. 2019 u 20:48h

Fudbaleri banjalučkog Borca krenuli su sa pripremama za nastavak sezone u kojoj ih očekuju bitke na dva fronta-prvoligaškom karavanu Srpske i Kupu BiH. Primarni cilj crveno plavog tabora odavno je poznat, povratak u Premijer ligu BiH. 

Ipak, kažu, da će pokušati otići još koji korak dalje u Kupu BiH.

“Sigurno da nas očekuju dosta teške pripreme, što je i za očekivati. Ako želimo dobar rezultat moramo dobro da se spremimo. U Banjaluci ćemo provesti dvije nedjelje, nakon toga idemo u Antaliju. Sigurno je da će doći još neka pojačanja koja će da unaprijede našu igru. Naš cilj je plasman u Premijer ligu i da napravimo što bolji rezultat u Kupu BiH”, kaže Saša Kajkut, kapiten FK Borac.

Plan priprema je uveliko skovan. Uvodni dio, fudbaleri Borca odradiće u Banjaluci, a prva provjera slijedi već 26. januara protiv Metalegea. Nakon toga, ekipa se, na dvije nedjelje, seli u Antaliju. Generalna proba za nastavak sezone biće odigrana protiv ljubljanske olimpije u Termama Čatež sredinom februara.

“Poginućemo za naše ciljeve”, već od prvog dana priprema, trener Darko Vojvodić, stavio je do znanja igračima šta ih očekuje u narednom periodu.

“Tolerancija na nedisciplinu, nezalaganje i borbenost biće nula. Neću da trpim nikoga. Ako sam prvi dio sezone mogao da trpim pojedinca jer nisam imao adekvatne zamjene, sad ću da dovedem prave igrače i neću da trpjeti nikoga. Ovo je ozbiljan klub, ozbiljan grad i ozbiljna republika tako da mi nemamo više prostora za popravni. Drugi dio prvenstva je takav da vi nemate pravo na grešku”, kaže Darko Vojvodić, trener FK Borac.

Vojvodić je pohvalio rad čelnika kluba u minulom periodu.

“Od nas su igrači ljetos bježali kao od kuge, a danas nam se sami nude”, slikovito će Vojvodić o trenutnom stanju u banjalučkom Borcu.

Potvrda dobre atmosfere stiže i od kapitena.

“Od kako smo se ljetos okupili dobili smo sve plate. Nakon dugo vremena, u Borcu duvaju neki bolji vjetrovi. To nam svima dosta znači zarad atmsofera u i oko kluba. Vjerujem da će se tako i nastaviti”, kaže Kajkut.

Za sportski sektor kluba odmora gotovo da nije ni bilo. Dogovoren je dolazak golmana Kenana Topolovića, u “Borac” pristiže i Almedin Zilkić. Vode se pregovori oko povratka Nemanja Janičića, a nekolicina igrača je već na probi, dok su neki na izlaznim vratima. Trener Darko Vojvodić, poručio je da bi do polaska u Antaliji, trebalo da bude poznat sastavak sa kojim će raspolagati u nastavku sezone.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/fudbaleri-borca-krenuli-sa-pripremama-za-nastavak-sezone-video/||claudebot