Finale Kupa Grada Banjaluka – repriza iz 2017!

Objavljeno: 9. 5. 2018 u 09:22h

Fudbaleri Borca plasirali su se u finale Kupa Grada Banjaluka, gdje će 17. maja igrati protiv Krupe.

Banjalučki “crveno-plavi” u polufinalu su bili bolji od Željezničara 3:1 (1:1), pa će se na Gradskom stadionu, kao i prošle godine, za trofej boriti protiv Krupe, koja je u meču za finale bila bolja od Krajine (3:2).

Golove za Borac postigli su Vladan Danilović, Branko Ojdanić i Bojan Burazor, dok je sa ekipu s “Predgrađa” pogodio Bojan Marković.

Podsjetimo, Borac je prošle godine slavio nakon penala 4:3. U regularnom dijelu meča bilo je 1:1.

Željezničar – Borac 1:3 (1:1)

Željezničar: Ćetković, Jovandić, Knežević, Ružičić, Bosančić, Marković, Petković, Malić, Ostojić, Bilal, Kuzmanović. Još su igrali: Čolić, Kuprešak, Šaula, Đukić, Kondić, Baštić. Trener: Branislav Krunić.

Borac: Vukliš, Ojdanić, Mahović, Žeravica, Zarić, Danilović, Burazor, Kondić, Čudić, Ilić, Zekanović. Još su igrali: Savatović, Bunić, Puzigaća, Karić, Radulović, Glišić. Trener: Darko Vojvodić.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/finale-kupa-grada-banjaluka-repriza-iz-2017/||claudebot