Ekspertiza: Nije bio penal ni za Borac, ali ni za Radnik

Objavljeno: 5. 11. 2019 u 09:48h

Član Komiteta za suđenje i sudije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Muamer Bureković prokomentarisao je sporne situacije sa meča Borac – Radnik.

Sudija na ovom meču Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora propustio je dosuditi slobodan udarac za Radnik, ali penala nije bilo.

“Start odbrambenog igrača nije bio u kaznenom prostoru i postojao je. Sudija je propustio da dosudi slobodan udarac i dodijeli crveni karton jer je protivnički igrač u izglednoj šansi. Ovdje je velika odgovornost i pomoćnika”, rekao je Bureković.

Borac je drugi gol postigao iz penala u 78. minuti kada je Šubert srušio Stojana Vranješa.

“U ovoj situaciji vidimo da odbrambeni igrač startuje, ali nije bilo kontakta. Sudija je ovdje pogriješio, nije bio penal”, rekao je Bureković.

Izvor: srpskainfo.com / Autor: Darko Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/ekspertiza-nije-bio-penal-ni-za-borac-ali-ni-za-radnik/||claudebot