Dujaković pred produžetkom saradnje sa Borcem

Objavljeno: 14. 12. 2018 u 13:41h

Čelnici Borca su u završnim pregovorima sa trojicom igrača kojima su istekli ugovori i očekuje se da će oni uskoro da produže saradnju sa jesenjim šampionom Prve lige Republike Srpske.

Trener Darko Vojvodić želi da sačuva okosnicu ekipe za nastavak takmičenja i da ga dodatno pojača. Ugovori su istekli desnom beku Siniši Dujakoviću, te vezistima Milošu Žeravici i Bojanu Burazoru. Dujaković se nakon povrede uspješno vratio u tim, odigrao osam mečeva i zauzeo mjesto uz desnu aut liniju, te pokazao da će biti veliko pojačanje.

“Za mene je najvažnije da sam se u potpunosti oporavio i očekujem još bolje partije na proljeće. Poslije pauze mogu da nastavim sa maksimalnim radom i to je najvažnije. Što se tiče nastavka saradnje, bilo je pregovora sa čelnicima kluba. Usmeno smo se dogovorili, a očekujem da uskoro potpišemo ugovor, te da svi zajedno nastavimo da idemo ka cilju a to je povratak u Premijer ligu BiH”, poručio je Siniša Dujaković.

Vezista Miloš Žeravica je takođe potvrdio razgovore sa upravom banjalučkog tima, a sve ide u dobrom smjeru.

“Ugovor mi je istekao krajem polusezone, a poslije završetka takmičenja smo obavili preliminirane razgovore. Borac želi da me zadrži, pokazali su interesosvanje, tako da smo razgovorali oko uslova i mislim da smo na dobrom putu da nastavimo saradnju. Ipak, dok se ugovor ne potpiše ništa nije sigurno i trenutno sam slobodan igrač”, poručio je odlični vezista.

Slična situacija je i sa Bojanom Burazorom. Veznom igraču je istekao ugovor, ali postoji zainteresovanost obje strane da se saradnja nastavi. Banjalučani su već potpisali ugovore sa defanzivem Nebojšom Runićem, te vezistom Dejanom Zarićem, a oni su prva pojačanja jesenjeg šampiona Republike Srpske.

U Borcu su ranije otkrili da žele u svojim redovima da vide Filipa Arežinu i Stojana Vranješa. Međutim ovi transferi su još daleko od realizacije, posebno sa sadašnjim članom Željezničara. Vranješ ima važeći ugovor sa sarajevskim timom i u banjalučkom klubu, u kojem je ponikao, voljni su da ga angažuju ukoliko on raskine saradnju sa ekipom sa „Grbavice“. Još postoji mogućnost odlaska Vladan Danilovića, a na izlaznim vratima je Ljubiša Reljić.

Izvor: srpskainfo.com / Autor: Darko Dragičević / Foto: Siniša Pašalić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/dujakovic-pred-produzetkom-saradnje-sa-borcem/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])