Deset godina kasnije: Trio iz Borca opet zajedno, Bilbija nedostaje za poker

Objavljeno: 2. 2. 2019 u 10:49h

Prije deset godina, tačnije u drugoj polovini 2009. godine banjalučki Borac je igrao vjerovatno najljepši fudbal u BiH, zahvaljujući činjenici da je u svojim redovima imao Darka Ljubojevića, Olivera Jandrića, Marka Maksimovića, Stojana Vranješa, Sašu kajkuta, Nemanju Bilbiju… 

Od navedenih igrača trojica su i sada u klubu iz platonove, dvojica su još uvijek u kopačkama, a jedan je teren zamijenio foteljom.

Saša Kajkut i Stojan Vranješ su aduti ekipe za osvajanje titule u prvoj ligi RS koja znači povratak u premijerligaško društvo, kao i u borbi za trofej u Kupu BiH, a za njihov povratak vjerovatno je najviše zaslužan sportski direktor Marko Maksimović.

Oni su prihvatili da urade svojevrstan 10-godišnji izazov i izrazili nadu da će Borac i ovog puta, kao i u sezoni 2009/10 stići do trofeja u Kupu BiH, koji bi značio plasman u Evropu.

Na originalnoj fotografiji iz 2009. godine nalazi se i Nemanja Bilbija koji nedostaje za poker banjalučkih fudbalskih asova, ali ko zna možda i on jednog dana ponovo obuče “crveno-plavi” dres.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Basara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/deset-godina-kasnije-trio-iz-borca-opet-zajedno-bilbija-nedostaje-za-poker/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])