Crna rupa progutala Borac

Objavljeno: 26. 8. 2019 u 18:16h

Fudbaleri Borca poslije šest godina, tri mjeseca i 13 dana ponovo su poraženi sa 0:4. Tada je koban za Banjalučane bio Široki Brijeg, odnosno četvorostruki strijelac Krešimir Kordić, a u subotu istim rezultatom “crvenoplave” je u Mostaru savladao Zrinjski.

Osim ubjedljivog poraza, veliko je pitanje da li se i kada desilo da je klub iz Platonove za samo 205 sekundi primio tri gola.

“I dok sam bio igrač, ali i otkako sam trener, nikada mi se nije desilo da moja ekipa primi tri gola za manje od četiri minuta. Za to jednostavno nemam objašnjenje. Kao da smo upali u neku crnu rupu”, naglasio je šef stručnog štaba Borca Branislav Krunić.

Za mnoge koji nisu gledali susret Borac je doživio pravi debakl, ali su Banjalučani u prvom dijelu susreta bili bliže postizanju gola.

“Odigrali smo dobro prvih 45 minuta. Igračima sam na poluvremenu rekao da nema opuštanja i da samo tako treba da nastave, a onda odjednom potop. Kada smo primili prvi gol, svi smo mislili da se možemo vratiti u utakmicu, ali uslijedio je drugi, pa i treći pogodak i onda se više ništa nije moglo učiniti”, nastavio je Krunić.

Njegovi izabranici opet su stvorili nekoliko šansi, koje nisu ostale iskorišćene.

“Iako smo proteklu sedmicu najviše vremena proveli pokušavajući da riješimo problem realizacije, nismo uspjeli. Ništa, idemo dalje i nastavljamo da rješavamo ovaj problem. Naredni meč je na našem terenu protiv Čelika i jednostavno moramo pobijediti”, dodao je Krunić koji je odmah poslije susreta naglasio da nije zadovoljan igrom ljetošnjih pojačanja.

Predsjednik Borca Vico Zeljković bio je razočaran poslije poraza, ali je naglasio da neće biti nikakvih kadrovskih promjena. Krunić ima povjerenje i nastavlja da radi započeti posao.

“Ovo što nam se desilo u Mostaru dešava se veoma rijetko. Veoma je teško objasniti kako je Zrinjski za kratko vrijeme postigao tri gola”, rekao je Zeljković.

Izvor: Glassrpske/ Darko Pašagić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/crna-rupa-progutala-borac/||claudebot