Borčevi klinci učili od Zvezde (Foto)

Objavljeno: 13. 6. 2018 u 09:20h

Predpioniri (dječaci rođeni 2006. godine i mlađi) i kadeti (2002.) Borca odigrali su danas dva prijateljska susreta protiv vršnjaka Crvene zvezde, a na oba meča slavili su Beograđani.

Susret sportskih prijatelja iz Srpske i Srbije otvorili su oni najmlađi.

Igrači koje s klupe predvodi Milan Stanivuković uspješno su parirali do sredine prvog poluvremena, nakon čega su beogradski “crveno-bijeli” pokazali da posjeduju više kvaliteta.

Sa dva brza pogotka najavili su konačno slavlje (0:2 na poluvremenu), koje je potvrđeno u nastavku meča.

Mladi fudbaleri Crvene zvezde raspucali su se u drugom poluvremenu, pa su sa još šest pogodaka u mreži domaćih ostvarili ubjedljiv trijumf 0:8.

Podsjetimo, godinu dana starija generacija Borca, predpioniri rođeni 2005. godine, trijumfalno su okončali takmičenje u Omladinskoj ligi Republike Srpske.

“Crveno-plavi” bili su najbolji na završnom turniru prvenstva na Sokocu, gdje su ostvarili pobjede protiv Drine iz Zvornika (1:0 u polufinalu) i trebinjskog Leotara (3:2 u finalu), te tako osvojili šampionsku titulu u ovoj uzrasnoj kategoriji.

Nešto kasnije, pod svjetlošću reflektora, snage su odmjerili četiri godine stariji momci.

Sličan tok u prvom dijelu igre imao je i ovaj duel. Borčevci su se držali do finiša prvog poluvremena, kada su gosti, inače šampioni Srbije, uspjeli postići dva gola i na predah otići sa solidnom zalihom.

U nastavku se rezultat nije mijenjao, ostalo je 0:2.

“Ovaj meč nam mnogo znači u svakom smislu. Ovo je bio jedan spektakl i pravi pokazatelj da vidimo gdje smo u odnosu na šampiona Srbije. Imamo odlične odnose sa Zvezdom koji će biti još bolji”, rekao je trener Borčevih kadeta Dragan Benić.

Izvor: Mondo / Autor: Bojan Jakovljević / Foto: Bojan Jakovljević, Promo/Borac-Sport/Dragan Šutvić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borcevi-klinci-ucili-od-zvezde-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])