Borac slavio u gradskom derbiju, preokret Sloge

Objavljeno: 27. 10. 2018 u 16:58h

Borac je pobjedom nad Željezničarom 2:0 u gradskom derbiju na “Predgrađu” sačuvao prednost u odnosu na Slogu Gornje Crnjelovo. 

Borac je  poveo u 26. minuti. Bojan Burazor je iskosa odlično zahvatio loptu i savladao nemoćnog Asmira Avdukića. Žejezničar je u 57. minuti bio blizu izjednačenja kada je Kuzmanović pogodio stativu. Burazor je u 87. minuti postigao i drugi gol lijepim udarcem sa 25 metara.

Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija

Sloga je nakon preokreta savladala Modriča Alfu. Gostujući tim je u 28. minuti došao do vođstva kada je Bamburać preciznim udarcem sa dvadesetak metara zatresao mrežu.

Dragiša Komarčević je nastavio seriju sjajnih partija, pa je u 61. minuti donio izjednačenje. Bio je ovo njegov sedmi gol u ligi Republike Srpske. Pobjedu Slogi donio je Davor Arnautović u 87. minuti.

Zanimljiv meč je bio u Gradiški. Duspara je već na startu doveo Tekstilac u vođstvo u trećoj minuti. Kozara je zatim imala penal. Iskusni Dejan Plisnić je odbranio udarac Glišića. Pomenuti igrač se iskupio u 40. minuti kada je domaćem timu donio izjednačenje. Ipak, u finišu prvog dijela velika prilika za goste koji su pogodili stativu. Na startu drugog dijela pogodio je Vladimir Kremenović za konačnih 2:1.

Rezultati 12.kola

Željezničar ST – Borac 0:2 (0:1)

Kozara – Tekstilac 2:1 (1:1)

Sutjeska -Podrinje 2:4 (1:2)

Drina – Rudar Prijedor 0:1 (0:0)

Sloga – Modriča Alfa 2:1 (0:1)

Sloboda – Slavija 0:0

Plasman: Borac 32, Sloga 28, Rudar 16, Podrinje 16, Kozara 16, Slavija 16, Željezničar 15, Modriča 14,Tekstilac 14, Sutjeska 13, Sloboda 13, Drina 4.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-slavio-u-gradskom-derbiju-preokret-sloge/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])