Borac sada napada finale Kupa

Objavljeno: 11. 3. 2019 u 18:13h

Fudbaleri Borca u derbiju 17. kola Prve lige kao gosti savladali su Slaviju u Istočnom Sarajevu sa 2:0 i zadržali tri boda prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, Slogu.

Od samog početka susreta izabranici Darka Vojvodića zaigrali su angažovano i poslije nekoliko prilika odbrana “sokolova” kapitulirala je u 22. minutu kada je pogodio Saša Kajkut. Drugi pogodak postigao je Vladan Danilović u 81. minutu. Domaći igrači su u finišu prvog dijela tražili najstrožu kaznu, ali se pištaljka Aleksandra Njegomirovića nije oglasila. Prethodno je snažno šutirao Vučina Šćepanović, lopta je na putu ka golu pogodila jednog igrača Borca, a igrači Slavije su tražili igranje rukom i penal.

“Borac je bolje otvorio meč i stigao do vođstva. Mi kao da smo čekali da primimo gol pa da počnemo igrati. Mislim da smo poslije toga bili bolji, posebno u drugom poluvremenu. Imali smo nekoliko odličnih šansi, nismo ih realizovali i kazna je stigla u finišu. Lopta je pogodila igrača Borca u ruku prilikom te sporne situacije, ali je sudija procijenio da nije penal. Ne treba da mi o tome sudimo, ima ko da vodi brigu o takvim stvarima” – naglasio je jedan od najiskusnijih fudbalera Slavije Bojan Regoje.

Poslije susreta u taboru Banjalučana vladala je dobra atmosfera, jer je napravljen još jedan korak ka tituli i povratku u premijerligaško društvo.

“Zadovoljan sam jer smo ostvarili ono što smo prije utakmice i obećali. Na vrijeme smo postigli gol i poslije toga je bilo mnogo lakše. Želim da se zahvalim Slaviji na gostoprimstvu i dočeku. Podsjetilo me ovo na ona vremena kada sam bio trener “sokolova”. Publika je bila uz svoje ljubimce, ali nijednog momenta nisu prešli granicu fer-pleja. Nadam se da će ekipa iz Istočnog Sarajeva sačuvati prvoligaški status. Mi nemamo vremena za predah, jer već u srijedu igramo revanš četvrtfinala Kupa BiH protiv Širokog Brijega i vjerujem da možemo obezbijediti plasman u narednu fazu takmičenja” – naglasio je Vojvodić.

Banjalučani će pokušati da nadoknade 1:2 sa “Pecare”, a za razliku od prvog meča, pravo nastupa stekli su golman Kenan Topolović i defanzivac Nemanja Janičić.

Izvor: Glassrpske/ Darko Pašagić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-sada-napada-finale-kupa/||claudebot