Borac nikad ubjedljiviji protiv Željezničara! (Foto/Video)

Objavljeno: 7. 10. 2019 u 10:27h

Otkako se igra zajednička Premijer liga BiH, Borac nije upisao ubjedljiviji trijumf protiv Željezničara od sinoćnjih 3:0. “Nema euforije, idemo utakmicu po utakmicu”, poručuje trener “crveno-plavih” Branislav Krunić.

Borac je sinoć u Banjaluci nanio prvi ovosezonski poraz Željezničaru.

Bilo je 3:0, što je najubjedljiviji trijumf “crveno-plavih” otkako se igra zajednička Premijer liga BiH, tj. od 2003. godine.

Golovima Saše Kajkuta, Marka Mirića i Marka Jovanovića, ekipa Branislava Krunića očitala je pravu fudbalsku lekciju do ovog kola neporaženom Željezničaru, te im nanijela težak poraz.

“Složio bih se sa kolegom Amarom Osimom. Znali smo šta hoćemo u ovoj utakmici i tako smo se postavili. Ušli smo dobro u meč, postigli rani gol, koji nam je dao sigurnost i vjeru u dalji tok utakmice. Većim dijelom utakmica je bila neizvjesna. Držali smo se našeg plana, možda smo i prije mogli postići još jedan gol iz kontri ili polukontri, ali desilo se to na kraju. Mislim da je pobjeda zaslužena, a ne bih ulazio u to da li je visoka ili ne”, rekao je Krunić na konferenciji za medije po završetku susreta na Gradskom stadionu.

Krunić je naglasio da je njegovoj ekipi bilo izuzetno bitno da dobra izdanja konačno budu nagrađena i pozitivnim rezultatom, što se nije često dešavalo na početku prvenstva.

“Bila nam je potrebna ova pobjeda, poslije dobrih igara koje nisu potvrđene rezultatom. Sada su nam ove tri pobjede, dvije u prvenstvu i jedna u kupu, dale mirnoću za nastavak sezone. Nema euforije, idemo od utakmice do utakmice, pokušaćemo da slavimo u svakom meču, a na kraju se bodovi sabiraju, pa ćemo vidjeti šta smo uradili”, rekao je Krunić nakon trijumfalno započetog drugog dijela prvenstva.

Foto: Nebojša Šatara

Izostanak Vladana Danilovića zbog žutih kartona zadavao je brige Kruniću u pripremi utakmice protiv Željezničara, ali se na kraju ispostavilo da razloga za strah nije trebalo da bude, jer su Zoran Milutinović i Aleksandar Radulović odlično pokrili sredinu terena.

“Teško je govoriti pojedinačno o igračima. Mislim da je kompletna ekipa odigrala kvalitetno. Danilović je ranije bio jedan od nosilaca u veznoj liniji i hvala Bogu da su Milutinović i Radulović, koji su danas igrali na njegovoj poziciji, bili na istom nivou. Mene kao trenera raduje što imam širinu igrača u veznom redu, koji mogu da ispune zahtjeve”, istakao je Krunić.

Sada slijedi reprezentativna pauza, zbog obaveza selekcije BiH u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Čini se, u ne baš najboljem trenutku za Banjalučane, koji su vezali nekoliko dobrih izdanja.

“Prošli put nam nije prijala pauza, a vidjećemo sada da ispravimo određene stvari. Ekipa je ušla u ritam i sigurno za nas nije dobro što ide pauza, ali šta je, tu je”, zaključio je Krunić.

Borac je tako još jednom pokazao da zna kako se postaviti protiv Željezničara, jer je u dva ovosezonska meča osvojio četiri boda. Podsjetimo, na startu prvenstva Banjalučani su sa “Grbavice” odnijeli bod, odigravši 0:0.

Pogledajte fotografije:

Foto: Vedran Ševčuk

Izvor: Mondo / Bojan Jakovljević,  Nebojša Šatara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-nikad-ubjedljiviji-protiv-zeljeznicara-foto-video/||claudebot