Borac: Interesuju nas samo tri boda

Objavljeno: 17. 8. 2018 u 15:42h

Banjalučki Borac u drugom kolu Prve lige RS ponovo će biti domaćin, ovog puta dočekaće ekipu Tekstilca iz Dervente.

Trener Borca poslije minimalne pobjede protiv Željezničara očekuje još jednu tešku utakmicu, ali i nova tri boda.

“Očekujem tešku utakmicu. To je dobra, iskusna ekipa koja dugo igra zajedno. Ove godine liga je zahtjevna, tri ekipe će ispadati i svako traži gdje će uzeti što više bodova. Normalno da smo mi mamac za sve i normalno da dobrim rezultatom oni stiču samopouzdanje, ali mislim da to ovog puta neće moći da urade. Mi smo mnogo kvalitetniji i bolji i očekujem da pobijedimo. Ali vidjeli ste i sinoć, mnoge ozbiljne ekipe su u Evropi ispale od autsajdera“, rekao je Vojvodić.

On se osvrnuo na premijernu utakmicu sezone u kojoj je Borac sa 1:0 savladao Željezničar sa Predgrađa.

“Ono što mi treneri nemamo to je vrijeme. Protiv Želje je bilo dobro, ne još na nivou na kojem vi želite da nas vidite, ali bilo je jako puno dobrih stvari. Ne želimo da na ovom velikom terenu nabijamo, možda bi i pobijedili, ali ne želimo tako da igramo. Gledao sam i naknadno našu utakmicu, imali smo besprijekoran posjed, ali malo smo zakazali u realuzaciji. Ali Avdukić je izvanredan golman, njemu je vrlo teško dati gol. Očekujem istu utakmicu protiv Tekstilaca. Tri boda nas interesuju, a nemam ništa protiv da opet bude 1:0“, rekao je Vojvodić.

On je potvrdio da neće mijenjati ekipu, jer nema razloga za to.

“Sve igrače imam na raspolaganju, a nemam razloga da mijenjam ekipu. Radulović je na desnom beku odigrao perfektno, iako to nije njegova pozicija. Nama nedostaje jedan klasični desni bek. Malo smo zadnjih 25 minuta ušli u nekom graču, kao da igramo finale kupa, počeli smo da paničimo što ne treba da radimo. Ali gledam napredak u igri. Vrlo brzo će doći utakmice koje ćemo pobjeđivati sa 5,6,7 golova, samo dok se neke stvari poslože. Prvo kolo je pokazalo da ima jako puno dobrih ekipa i da neće biti tako lako kao što svi misle. Svi se kriju iza Borca, svačije ambicije su najveće, ali svi su nas gurtnuli u prvi plan. Naravno ne bježim od toga, volim da smo prvi“, istakao je Vojvodić.

Duel Borca i Željezničara igra se u subotu od 19.30 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Prva liga RS, 2. kolo:

Subota

  • Drina – Modriča (17.00)
  • Kozara – Podrinje
  • Sloga – Slavija
  • Borac – Tekstilac (19.30)
  • Sutjeska – Rudar (20.00)

Nedjelja

  • Željezničar – Sloboda MG

TABELA: Sloga 3, Slavija 3, Borac 3, Kozara, Podrinje 3, Rudar 1, Drina 1, Sutjeska 0, Tekstilac 0, Željezničar 0, Sloboda MG 0, Modriča 0.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-interesuju-nas-samo-tri-boda/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])