Borac hvata zalet iz Opatije

Objavljeno: 29. 1. 2014 u 12:44h

Delegacija Borca obišla je Opatiju i definitivno je odlučeno da “crveno-plavi” u dva navrata budu na pripremama u poznatom hrvatskom ljetovalištu.

borac

“Bićemo smješteni u Grand hotelu “4 opatijska cvijeta”. Na prvi dio priprema polazimo u subotu, 1. februara, u 8 časova, a povratak je planiran za nedjelju, 9. februara. Put Opatije ponovo krećemo, 12, a vraćamo se 19. februara”, naglasio je šef stručnog štaba Borca Dragan Jović.

Fudbaleri Borca danas u 14 časova na stadionu sa vještačkom travom u Krupi na Vrbasu odigraće drugi kontrolni susret, a rival će biti domaći drugoligaš, Krupa.

“Biće to još jedna prilika da se igrači dobro istrče, ali i nekima da se dokažu. Što se tiče rivala u Opatiji njih neće biti teško pronaći, jer se u ovom poznatom ljetovalištu trenutno nalazi više ekipa na pripremama. Već 2. februara u Kostreni ćemo igrati protiv hrvatskog drugoligaša Pomorca”, nastavio je Jović.

Delegacija Banjalučana boravila je i u Rijeci, gdje se sastala sa čelnicima istoimenog hrvatskog prvoligaša.

“Najvjerovatnije bi sa Riječanima odigrali kontrolni susret, 5. februara. Ova posjeta je početak saradnje dva kluba i nadam se da će ona u budućnosti biti još više produbljena”, dodao je Jović.

Đerić

Poslije Darka Đajića još jedan fudbaler Leotara u nastavku sezone nosiće dres Borca. To je krilni napadač Boban Đerić, koji bi danas trebalo da se pojavi na Gradskom stadionu.

“Uz njih dvojicu za sada je naše redove pojačao golman Nikola Đurić, koji je došao iz mrkonjićke Slobode. Još su na probi Rajko Leković i Filip Jarić i do polaska na pripreme šef stručnog štaba Dragan Jović će odlučiti o tome da li će ostati ili potražiti angažman u nekom drugom klubu”, naglasio je sportski direktor Borca Branislav Krunić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-hvata-zalet-iz-opatije/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])