Borac dobio najveće pojačanje: Vraćaju se “Lešinari”!

Objavljeno: 9. 7. 2019 u 10:33h

Na sastanku Uprave FK “Borac” Banjaluka, na čelu sa predsjednikom kluba Vicom Zeljkovićem, sa predstavnicima navijačke grupe “Lešinari” postignut je dogovor o povratku najvatrenijih Borčevih pristalica na tribine Gradskog stadiona u Banjaluci.

Na pomenutom sastanku Uprava i navijači su se dogovorili i o tome, da dosadašnji član Skupštine FK „Borac“ Banjaluka, kao predstavnik navijača, Dejan Kostić, ubuduće neće obavljati gore navedenu funkciju i funkciju u FK „Borac“ Banjaluka, nego će predstavnici navijačke grupe „Lešinari“ u narednom periodu imenovati novog predstavnika navijača u klupskoj Skupštini.

Na ovaj način prevaziđene su nesuglasice iz prethodnog perioda, na relaciji Uprava Kluba – „Lešinari“, koje su dovele do „bojkota“ od strane navijača, a sve zbog zajedničkog nam „interesa“, a to su „Borac“ i Banjaluka.

Uprava Kluba ovim putem poziva sve navijače i simpatizere FK „Borac“ Banjaluka, kao i ljubitelje fudbala i sporta uopšte, kako u Banjaluci, tako i u regiji, ali i čitavoj Republici Srpskoj, da podrže FK „Borac“, i svojim prisustvom na utakmicama i energijom doprinesu još jačem i stabilnijem „Borcu“

Zajedničkim snagama za jak Borac, Banjaluku i Republiku Srpsku!

Izvor: fkborac.net / Foto: lesinari1987.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-dobio-najvece-pojacanje-vracaju-se-lesinari/||claudebot