Banjalučanin ponovo ide u AEK!

Objavljeno: 19. 6. 2019 u 15:18h

Doskorašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ, će se ipak vratiti u atinski klub!

Već u srijedu Banjalučanin, kojeg je iz selekcije “zmajeva” odstranio selektor Robert Prosinečki zbog skandala izvan terena, otputovaće u Grčku na ljekarske preglede i potpis novog ugovora odnosno pozajmice.

Ukoliko sve prođe kako bi trebalo, Vranješ će u četvrtak biti predstavljen kao novi odbrambeni igrač AEK-a, gdje je nastupao prije odlaska u briselski Anderleht.

Prije godinu dana, tačno na današnji dan 19. juna, Vranješ je za 3.5 miliona evra iz žuto-crnih prešao u Anderleht, odakle se sada vraća u Atinu.

Nekadašnji fudbaler Borca iz Banjaluke je odigrao samo 14 mečeva za belgijski klub, a stalno je bio pod “lupom” javnosti zbog serije incidenata uglavnom izvan fudbalskih terena.

Tetovaža četničkog vojvode iz Drugog svjetskog rata Momčila Đujića, javna podrška huliganima iz atinskog AEK-a, kao i cijeli skandal sa beogradskom pjevačicom Jelenom Karleušom, “kumovali” su njegovim odstranjivanjem iz selekcije BiH, ali i briselskog kluba.

Osim Vranješa u AEK bi trebalo da stigne i Portugalac Francisko Garaldes, prenijeli su grčki mediji.

Izvor: Mondo / Foto: Gulliver/Getty images, Marco Luzzani

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/banjalucanin-ponovo-ide-u-aek/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])