Balabanović dolazi u Krupu

Objavljeno: 12. 2. 2018 u 12:48h

Nekadašnji fudbaler Bačke, Borca iz Čačka i Spartaka iz Subotice je pred potpisom ugovora sa ekipom Krupe.

Iskusni 28-godišnji defanzivni vezista, Milorad Balabanović trebao bi dodatno da pojača odbranu premijerligaša iz Krupe na Vrbasu, prenosi “Euroblic”.

Slobodan Starčević, trener Krupe, naglašava da je riječ o vrlo iskusnom i kvalitetnom fudbaleru, koji bi predstavljao pojačanje za njegov tim u nastavku sezone.

“Riječ je o kvalitetnom i vrlo iskusnom igraču, koji bi predstavljao važno pojačanje za bilo koju ekipu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Trebao nam je igrač koji se može vrlo brzo uklopiti u novu sredinu, a Balabanović je upravo takav tip igrača i nadam se da će postati naš član”, kaže Starčević.

Strateg Krupe je još naglasio da je u pitanju univerzalac koji jednako dobro obavlja defanzivne i ofanzivne zadatke i da je riječ o fudbaleru sa dobrom formom koji je bio standardan u Bačkoj, pa spreman dočekuje nastavak prvenstva.

Ohrabrenje pred subotnji duel sa Željezničarom je oporavak Miljana Ljubenovića i Ajdina Redžića, koji će se najvjerovatnije naći u sastavu trenera Starčevića.

Milutinović u Voždovcu

Nakon napadača Elvira Koljića i defanzivca Irfana Jašarevića, ekipu iz Kanjona Vrbasa je definitivno napustio i iskusni vezni fudbaler Zoran Milutinović, koji je prešao u redove beogradskog Voždovca.

Izvor: Mondo / Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/balabanovic-dolazi-u-krupu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])