Budućnost je stigla: Striptiz roboti u noćnom klubu! (Video)

Objavljeno: 13. 1. 2018 u 13:33h

Jedan od najzanimljivjih događaja na ovogodišnjem Sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu (Consumer Electronics Show) ne odvija se pod sajamskim halama, već u obližnjem striptiz – klubu.

Domišljati vlasnik kluba odlučio je da gostima prikaže svoju “umjetničku” viziju budućnosti, zbog čega je svoj klub opremio bizarnim robotima striptizetama.

I pored toga što na podijumu, umjesto bikini ljepotica, stoje plastično-metalne plesačice, koje umjesto glava imaju sigurnosne kamere, posjetioci striptiz kluba “Safir” (Sapphire) u Las Vegasu se ne žale previše.

Međutim, zbog ove satirično-umjetničke instalacije taj klub je počeo da posjećuje veliki broj žena. Vlasnici tvrde da roboti striptizete privlače posjetioce svih uvjerenja i seksualnih opredjeljenja.

“One ruše utisak da se ovde radi o šminkerskom striptiz baru. Ako u klub uđe šestoro ljudi i od kojih su dvoje žene i dalje možete da se zabavite i da ne brinete zbog činjenice da ste u striptiz klubu”, izjavio je vlasnik Peter Fajnstin.

Ovom čudovišnim kombinacijama plastike, žica i sigurnosnih kamera na bini se pridružuju i redovne radnice u klubu, kojima očigledno posao još uvijek nije ugorožen dolaskom novih koleginica.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Međunarodno priznati IT kursevi