Sedmični horoskop od 25. do 31. marta

Objavljeno: 25. 3. 2019 u 14:12h

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Hrana

Vladarka vašeg polja hrane, Venera – prelazi u znak Riba tokom ove sedmice, znak koji između ostalog predstavlja umnožavanje i obilje. U narednom periodu vaš je zadatak da se oduprete iskušenjima i pokušate da budete umjereni u ishrani.

Ljubav

Atmosfera u partnerskim odnosima vas pomalo guši, steže, opterećuje. Rijetki su trenuci kada se osjećate lako I opušteno, a suviše česti oni u kojima osjećate pritisak. Komunikacija sa voljenom osobom je u totalnom zastoju – ni jedno ni drugo niste zadovoljni ali činite malo toga da biste popravili situaciju. Ulazak Venere u vaše polje tajni može kod nekih od vas aktivirati tajnu priču I odnos. Što se slobodnih tiče, vama su ljubavne šanse otvorene i preko posla i preko društvenog života, interneta. Moguće je pokretanje jedne zanimljive pričice u kojoj ćete željeti da se opustite I uživate punim plućima. No, ukoliko ova osoba odmah na samom početku krene da vas steže I pritiska, ne vjerujem da ćete se tu I zadržati…

Posao

Stacionarnost Merkura koji vlada i vašim dogovorima i komunikacijom, ali i svim papirološkim pitanjima I ugovorima u ovoj nedjelji – I nije dobra osnova za pokretanje iole značajnijih poslovnih priča. Šta više, i u postojećima treba vrlo voditi računa o greškama, koje se u ovom periodu itekako mogu potkrasti. Iako će vam se otvoriti jedna nova poslovna prilika, sa njom baš treba biti izuzetno obazriv iz gore navedenih razloga, osim ako je to neki kratkotrajni angažman u kojem ćete novac dobiti unaprijed.

Novac

Šanse za zaradu postoje tokom ove nedjelje, ali je malo vjerovatno da će ovi prilivi novca donijeti olakšanje i rasterećenje od briga.

Zdravlje

Sedmica u kojoj su snage vašeg organizma na izmaku i kada lako može doći do pada imuniteta. Posebno obratite pažnju na grlo, postoji izuzetna osjetljivost.

Bik

Hrana

U zavisnosti od vašeg karaktera i životnih navika, u ovoj nedjelji možete otići ili u veliku borbu sa nagomilanim kilogramima i striktno okretanje principima zdrave ishrane….ili još više navaliti na hranu i pojačati apetit na maksimum. Trenutno ste na klackalici i jedno od ova dva će prevagnuti…

Ljubav

Upadate u fazu bolećivosti i ekstremne senzitivnosti i sada možete funkcionisati na više načina. Ili ćete biti pretjerano emotivni i svaki postupak ili izjavu od strane partnera doživljavati vrlo lično, što će vas natjerati na povlačenje i tugovanje u tišini….Ili ćete pak početi da “zalivate” voljenu osobu ogromnim količinama emocija, brigom, pažnjom i nesebičnošću. Gledaćete da svaki slobodni momenat posvetite partneru. Slobodni Bikovi mogu ući u jednu priču koja se u potpunosti razlikuje od vaših dosadašnjih ponašanja i izbora kada je ljubav u pitanju. I što je najinteresantnije – zaista ćete uživati u tome! promjene koje osjećate u sebi privlače drugačiji tip osoba u vaš život…

Posao

Nedjelja u kojoj može doći do pozitivnih promjena. Neke od njih ste očekivali Ili im se nadali, a neke baš i ne – ali zajednički imenitelj jeste da će vam ove promjene prijati i u početku, ali i na duži rok. Sada vam je to baš potrebno i stiže u pravom trenutku jer ste negdje na izmaku snaga i više ne možete da funkcionišete na dosadašnji način. Ne samo ovo, pojedinim pripadnicima ovog znaka se može otvoriti i jedna neočekivana poslovna prilika koju svakako morate i trebate iskoristiti.

Novac

Iako je po pitanju novca prisutan pritisak i tenzija kod vas, neki novčani prilivi ili najave istih itekako će vam popraviti raspoloženje.

Zdravlje

Mantalna napetost utiče na kvalitet vašeg života. Sada vam je potrebno mnogo opuštanja, ali bi vam i rekreacija itekako pomogla da ovo prevaziđete….

Blizanci

Hrana

Iako ste svjesni da radite protiv sebe kada je ishrana u pitanju, i u ovoj nedjelji ste skloni istom ponašanju i ne osjećate poseban podsticaj da nešto korjenito promijenite. Potrebna vam je lagana ishrana sa puno svježeg povrća i voća, a vi i jedno i drugo izbjegavate u širokom luku….

Ljubav

Potrebno vam je neuporedivo više i pažnje i razumijevanja i prisustva od voljene osobe nego što dobijate u ovom trenutku. Doduše, možda i vi snosite jedan dio krivice za ovo, jer se ne otvarate i ne pokazujete jasno šta vam je potrebno. Ukoliko možete, probajte da budete otvoreniji. Ako ne možete – makar nemojte stvarati tenziju time što ćete se povući i uvrijeđeno ućutati ili prekinuti svaku komunikaciju. Slobodni pripadnici ovog znaka konačno ulaze u period kada su spremni da ostave prošlost iza sebe. Jedna ljubavna šansa otvara se pred vama tokom ove sedmice i vi biste trebali da zakoračite u nju jer će vam donijeti živost i dobro raspoloženje. Nemojte samo da previše razmišljate da je ne biste propustili…

Posao

Ulazak Venere u vaše polje karijere i pozicije sredinom sedmice otvara pred vama nove poslovne šanse, donosi dobre vijesti i najavljuje preokrete u poslovnom segmentu. Neke neočekivane prilike, ali i priznanja mogu se pokrenuti baš sada. Sa druge strane – sa nekim poslovnim saradnicima i partnerima nemate dobru komunikaciju I skloni ste i vi ali i oni da mnogo toga prećutkujete ili gurate pod tepih. Moguće su pogrešne informacije, nesporazumi I nerazumevanje.

Novac

Pokušajte da redukujete troškove I da više pažnje posvetite neizmirenim obavezama. Za ovo drugo ćete itekako imati priliku jer će prilivi novca biti pojačani.

Zdravlje

U ovoj sedmici ćete biti dosta umorni I iscijeđeni I tek ćete za vikend osjetiti da se oporavljate I da vam se energija vraća.

Rak

Hrana

Vašem bi organizmu definitivno trebalo jedno veliko proljetno čišćenje, ali je pitanje koliko ćete vi u ovoj nedjelji imati i prilike i volje za tako nešto. Ukoliko baš ne možete sada da se odreknete nekih namirnica, onda se trudite da unosite više tečnosti i da se krećete više.

Ljubav

U ovoj će se sedmici razgovori i komunikacija sa partnerom vrtjeti samo i isključivo oko nekih dosadnih, svakodnevnih tema. Činiće vam se da ste izgubili onu nit koja vas je spajala i možete se povremeno osjećati nezadovoljno i neispunjeno. Ipak, u drugom dijelu sedmice situacija će polako krenuti na bolje jer će partner konačno da se otvori po nekim pitanjima i pruži vam više i nježnosti i pažnje. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu upoznati nekoga preko prijatelja, izlaska ili preko društvenih mreža uspostaviti vrlo zanimljiv kontakt sa osobom koja ne živi blizu njih. Sve ove solucije mogu vam donijeti bolje raspoloženje i učiniti da zaboravite na naporan period koji je iza vas…

Posao

Neke nove poslovne prilike se otvaraju pred vama. Možda ih nećete u samom početku doživljavati kao nešto iole ozbiljno ali to ne znači da nećete ubrzo shvatiti da bi ovo mogla biti prava priča za vas. Gradite svoje društvene konekcije jer baš preko osobe koju poznajete ili sa kojom se družite možete doći u priliku da ostvarite nešto dosta ozbiljno po pitanju posla, a što se može vezivati i za inostranstvo. Takođe, neki od vas će baš u ovoj nedjelji dobiti veliku podršku za svoje planove.

Novac

Neke novčane pogodnosti se otvaraju pred vama i sigurno je da ćete u ovoj sedmici zaraditi. No, sa druge strane – morate redukovati troškove…

Zdravlje

Psihički ste dosta istrošeni a zbog toga povremeno jako neraspoloženi i nervozni. Potreban vam je mir i što više boravka na svježem vazduhu.

Lav

Hrana

Neravnoteža po pitanju ishrane je prisutna i dalje. Unosite više namirnica nego što vam je to istinski potrebno, a posebno ste skloni svim vrstama slatkiša. No, ono što je dobro jeste da ste fizički dosta aktivniji nego ranije, pa se dosta ovoga i potroši na dnevnoj bazi….

Ljubav

Iako se početkom sedmice još uvijek osjećaju efekti nemira iz prethodne nedjelje, ipak sada postoji šansa da se odnosi primire i usklade, pa makar to bilo samo površno, “kozmetičko” sređivanje. Voljena osoba kao da je spremna da vam izađe u susret po nekim pitanjima ili će vam pak dati prijedloge koji bi se mogli pokazati kao jako zanimljivi i podsticajni po vas. U prevodu – sada bi stvari mogle početi da dolaze na svoje mjesto….Slobodni pripadnici ovog znaka mogu se odlučiti da zakorače u jednu priču koja je na prvi pogled vrlo neobična, ali sa druge strane – jako intrigirajuća i uzbudljiva po vas. Nemojte previše razmišljati da li je to dobro po vas ili ne – opustite se I prepustite se dešavanjima…

Posao

Osjećaj zastoja i pritiska kada je poslovni segment u pitanju biće prisutan tokom cijele ove nedjelje. Ipak, budite svjesni da ste negdje pri kraju ovog perioda i da ne morate čekati još mnogo do rasterećenja. Ono što će vam dati vjetar u leđa jeste poslovna šansa koja se otvara bukvalno preko noći – nešto novo što do sada niste radili a u čemu ćete se snaći kao riba u vodi. Iako ovo može biti povremeni angažman ili neki kratkotrajni posao ili projekat – to ne znači da vam neće donijeti dobru energiju….ali i lijepe novce….

Novac

Prilivi će biti učestali i jači nego inače. No, mnogo bi pomoglo vašoj finansijskoj stabilizaciji kada biste prestali da toliko ne vodite računa o troškovima…

Zdravlje

Dosta dobra zdravstvena situacija, iako ste vi povremeno skloni da se iscrpljujete i tjerate sebe do krajnjih granica….

Djevica

Hrana

Ne smijete ići iz krajnosti u krajnost kada je ishrana u pitanju. Pretjerujete u ovoj nedjelji – upadate u faze kada se prejedate, da biste nakon toga ušli u dane kada sebi uskraćujete i ono što vam je zaista potrebno. Kao da ne možete i ne uspijevate da pronađete pravi balans.

Ljubav

Partner ne razumije vaše ćutanje i povlačenje a vi trenutno nemate ni snage ni volje da dajete bilo kakva objašnjenja. Ipak, negdje morate razumjeti da ovakvo ponašanje neće donijeti dobre rezultate niti popraviti odnos između vas dvoje. Od sredine nedjelje ipak postoji šansa da se komunikacija popravi pa gledajte da je iskoristite. Jedno upozorenje za one koji rade bilo šta tajno ili iza leđa voljenoj osobi – u ovoj sedmici partner je izuzetno intuitivan i može osjetiti da se nešto dešava. Vodite računa. Slobodni pripadnici ovog znaka – ulazak Venere u vaše polje partnerstava i njen kontakt sa Uranom donijeće vam poznanstvo preko prijatelja ili kontakt sa nekim ko ne živi blizu vas. I to vrlo zanimljiv…..

Posao

Osjećaj da nemate prave informacije i podršku i da tapkate u mjestu biće naglašen tokom ove nedjelje. Ta magla kojom ste okruženi jednim velikim dijelom počeće da se razvejava u drugom dijelu ovog perioda kada će se pred Djevicama odjednom otvoriti poslovne prilike i kada ćete konačno početi da osjećate da se realizuje ono čemu ste stremili. Vodite računa o papirologiji, a za dogovore se ne brinite mnogo – sada ćete umjeti na pravi način da se predstavite, u najboljem svijetlu.

Novac

Vaša finansijska situacija ne može magično da se riješi, ali bi vas jedan priliv tokom ove sedmice mogao makar jednim dijelom opustiti i donijeti vam bolje raspoloženje.

Zdravlje

U drugom dijelu sedmice počećete polako da osjećate da vam se vaša snaga, energija i dobro raspoloženje ponovo vraćaju….

Vaga

Hrana

Klackate kada je ishrana u pitanju i kao da ne uspijevate da u potpunosti pronađete neki svoj pravi put. U stvari, možda ste ga i pronašli ali nemate dovoljno energije i volje da ga se u potpunosti držite. Samo polako, ništa se ne rješava preko noći.

Ljubav

Vi i partner kao da se jurite u ovoj nedjelji i nikako ne uspijevate da se uhvatite. Kada ste vi raspoloženi, voljena osoba je smrknuta i povučena, kada ste vi željni ljubavi i pažnje – druga strana vam iznosi suvoparne činjenice I samo priča o novcu I svojim problemima, kada biste vi da ludujete partner bi da radi….i tako redom. Jedino gdje ćete se “pronalaziti” je strast….Pa, ako je to jedina tačka koja sada funkcioniše – onda se držite nje…..Slobodni pripadnici ovog znaka mogu sada baš tu hemiju i strast i ljubav pomalo pomiješati. Ali, zar je bitno šta je suština toga što vam se dešava, ako vi u tome uživate I osjećate se odlično?

Posao

Više vam je pomalo muka od neriješenih pitanja i situacija, od neizvjesnosti koja se provlači na dnevnoj bazi u poslovnom segmentu. Toliko toga ostaje nepoznato, skriveno od vas a vi ne možete i ne želite da funkcionišete na taj način. Možda ćete do polovine nedjelje i ćutati, ali drugi dio sedmice je kod vas rezervisan za izbacivanje svih karata na sto i progovaranje, pa kome se svidi, svidi se….a kome se ne svidi – šta da mu vi radite. Da li će ovo pokrenuti dešavanja? Da, definitivno hoće.

Novac

Sve vezano za finansije vas guši i opterećuje. I pored toga što ste još uvijek u zahtjevnomperiodu po pitanju novca – ipak ćete u ovoj nedjelji uspjeti da regulišete sve ono što vam je bitno.

Zdravlje

Počećete da se smirujete i jedan veliki dio vaše psihičke napetosti će vas u ovoj nedjeljinapustiti….

Škorpija

Hrana

Prvo ćete “klecnuti” kada je ishrana u pitanju, a onda ćete se zatvrdoglaviti i riješiti da se opet vratite na pravi put. Da, i ova nedjelja je promjenljiva za vas I tek u danima oko vikenda moći ćete da kažete da ste zadovoljni kako napredujete….

Ljubav

Da, znam da je vama istinski stalo do osobe koju volite I da ni na koji način ne želite da je izgubite. Samo….to pomalo čudno pokazujete, ili bolje bi bilo reći – ne pokazujete uopšte. Tek u momentima kada pomislite da će se vaš partner naljutiti na vas ili okrenuti na neku drugu stranu – vi se probudite i reagujete. U prevodu – u ovoj ste nedjelji vrlo statični, ali na svu sreću – druga strana ima više razumijevanja i ljubavi za vas nego što ste to svojim ponašanjima zaslužili…..Slobodni pripadnici ovog znaka – ulazak Venere u vaše polje ljubavi u drugom dijelunedjelje i njen aspekt prema Uranu iz vašeg polja partnerstava donijeće vam jednu lijepuljubavnu priču koja se dosta neočekivano pokreće….

Posao

I sami znate koliko vaš inat i tvrdoglavost mogu vama lično nanijeti štete u poslovnom segmentu. Znam da vam je teško I da se prilično uzdržavate I da želite da progovorite pa po svaku cijenu, ali sačekajte još malo. U drugom dijelu nedjelje počeće da se dešavaju neke promjene koje će vas usmjeriti tačno na onu stranu na koju je potrebno. Tek tada će sve početi da dobija svoj smisao I tek tada možete ozbiljnije da se pozabavite odlukama koje već dugo nosite u sebi….

Novac

Više priliva u ovoj nedjelji jednim velikim dijelom će vam olakšati i rasteretiti vas, najprije po pitanju dugovanja koja odavno vučete….

Zdravlje

Osjećate se mnogo bolje, vaša energija vam se maltene pa u potpunosti vratila. Sačekajte još malo, tek stiže pravo vrijeme za vas.

Strijelac

Hrana

Ulazite u ovu sedmicu sa jednom jakom i pokretačkom energijom i nećete imati baš mnogo vremena da se bakćete načinom ishrane. Šta naleti pod ruku to ćete smazati, tako da postoji realna šansa da u ovoj nedjelji funkcionišete samo na brzoj hrani, pecivima, grickalicama, konzerviranim obrocima.

Ljubav

Partner se u ovoj sedmici u potpunosti povukao, ućutao i ne daje glasa od sebe. Vaši pokušaji da situaciju pokrenete neće proći baš uspješno. Na sve ovo, vaša voljena osoba može postaviti pitanja koja su davno gurnuta pod tepih ili iznijeti informacije koje definitivno ne želite da čujete. I pored ovoga, sve se može srediti, pogotovo što u drugom dijelu nedjelje Venera ulazi u vaše polje doma I pokreće situaciju na bolje. Slobodni pripadnici ovog znaka – u drugom dijelu sedmice se može pokrenuti poznanstvo sa osobom koju posmatrate iz prikrajka neko duže vrijeme. Takođe, ukoliko već imate simpatiju sa kojom je bio zastoj u komunikaciji u prethodne tri nedjelje– ponovo pokrećete kontakt I priču…

Posao

Promjene i poslovne prilike pokreću se u drugom djelu nedjelje. Sav trud iz prethodnog perioda konačno ima smisla. Doduše, još uvijek vas čeka da se bakćete papirologijom ili dozvolama u vezi ovog posla, ali i to je nešto što ćete ubrzo riješiti. Takođe, oni Strelčevi koji su planirali početak privatnog posla, vjerovatno će se baš u ovoj nedjelji odlučiti da startuju. Bićete više nego zadovoljni početkom, ali posebnu pažnju odmah obratite na knjigovodstveni segment, da ne biste kasnije imali problema.

Novac

Na samom početku sedmice očekujte jedan veći trošak. Za ostatak nedjelje ne berite brigu – prilivi će biti vrlo solidni.

Zdravlje

Čuvajte se pretjerivanja, posebno u ishrani jer će se to odraziti na stomačni dio I donijeti vam probleme sa varenjem. Stariji – uradite krvnu sliku.

Jarac

Hrana

Stariji Jarčevi bi posebno trebali da obrate pažnju na holesterol I šećer, pa samim tim – da ograniče konzumaciju premasne, prebogate hrane I slatkiša. Kod mlađih – vi ste uhvatili jedan fin tempo I navike u ishrani.

Ljubav

Da može biti nejasnoća I problema između vas I voljene osobe – ma može. Ali, ovo su sitnice, kratkotrajni problemi koji se lako daju riješiti. Ulazak Venere u vaše polje komunikacije otvoriće mogućnosti da više i kažete i pokažete, da se na jedan način na koji niste do sada otvorite voljenoj osobi. I vama i drugoj strani sada su jako potrebni i bliskost i nježnost i razumijevanje, a sve se to može postići u ovoj nedjelji. Slobodni pripadnici ovog znaka – u ovoj će sedmici neko uskočiti u vaš život. Venera iz polja okoline, ali I kontakata spaja se sekstilnim aspektom sa Uranom iz vašeg polja ljubavi. Neko ko je blizu vas ili koga upoznajete preko prijatelja I društvenih aktivnosti sprema se da vam “pomrsi konce”.

Posao

Merkur koji je u ovoj nedjelji stacionaran koči vas po pitanju informacija, dogovora, papirologije, dozvola – otežava vam I čini da se često morate vraćati na početak ili biti u neizvjesnosti po nekim pitanjima. No, ulaskom Venere u znak Riba sredinom sedmice – dosta toga će se pokrenuti ili krenuti ka razjašnjavanju. Takođe, pojedini Jarčevi će u ovom periodu dobiti ponudu ili poslovnu priliku o kojoj bi trebalo ozbiljno razmisliti jer može znatnije unaprijediti vašu finansijsku situaciju.

Novac

Nešto ćete parica potrošiti, a nešto više će se sliti u vaše džepove. Pristanite na dodatne poslovne angažmane, ali ih naplatite unaprijed.

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju. Mogućnosti za manje povrede, naročito prilikom rekreacije – na udaru su tetive I donji dio nogu, ispod koljena.

Vodolija

Hrana

Kao da se samo nebo urotilo protiv vas I vaših “čvrstih” odluka kada je ishrana u pitanju. Vi bježite od iskušenja, ali ona vas jure I ne daju vam da odahnete ni u jednom momentu. Da li će vas sustići? Pa…..bojim se da hoće….

Ljubav

I dalje će prava, otvorena komunikacija predstavljati kamen spoticanja u odnosu sa voljenom osobom. Na neki način ste prepustili u potpunosti inicijativu partneru po tom pitanju, a sada vam se to ni malo ne dopada. Čini vam se da dobijate nedovoljno I možete u nekom momentu čak postati nesigurni I pitati se da li se vaše voljeno biće ohladilo od vas. Nije, ne brinite – sada samo funkcioniše na drugačiji način od vas I ne vidi vašu nesigurnost – previše je zaokupljen svojim problemima. Slobodni pripadnici ovog znaka vi kao da ste se negdje zaglavili kada je ljubav u pitanju. Nećete prošlost, nove osobe vam ne odgovaraju….u stvari – ni sami ne znate šta biste sada trenutno….

Posao

U prvom dijelu nedjelje ćete vjerovatno imati osjećaj da trčite po cio dan, da se ubiste da riješite sve probleme I sve poslovne situacije – a da ne dobijate nikakvu pohvalu, priznanje ili finansijsku nadoknadu za sav svoj trud. Samo polako, do svega ovoga će doći, ali u drugom dijelusedmice. Šta više – na dnevni red mogu stići I neke bitne poslovne odluke koje su pokrenute informacijama ili ponudama koje stižu od strane vaših poznanika ili prijatelja. Odlučite mudro….

Novac

I pored toga što će u jednom trenutku doći do zastoja u ovom sektoru I što će vas to zabrinuti – novac vam stiže u dovoljnoj mjeri da biste uspjeli da zatvorite sve troškove I dugovanja.

Zdravlje

Opet problemi sa varenjem I to u prvom dijelu sedmice. Generalno – period koji može aktivirati alergije I probleme sa hormonima.

Ribe

Hrana

Ulazak Venere u vaš znak je odličan za ljepotu I šarm, ali nije baš odličan kada je ishrana u pitanju jer donosi potrebu za bogatijom, masnijom hranom I za većom količinom slatkiša. Pa vi sad birajte – hoćete li da budete lijepi….ili siti?

Ljubav

Merkur u vašem znaku stoji I tek pred kraj nedjelje kreće direktnim hodom – što I nije neki naročit preduslov da se komunikacija sa dragim vam bićem popravi. No, ulazak Venere u vaše polje ličnosti sredinom sedmice ipak će vas trgnuti I učiniti da nađete pravi način da doprete do voljene osobe I da sa njom pokrenete iskreniji I otvoreniji razgovor koji će riješiti mnogo toga. Dakle – od četvrtka – spremajte se za priču – ovaj period neizvjesnosti, sumnji, magle I konfuzije kada su vaša partnerstva u pitanju već predugo traje – vrijeme je da se to razriješi! Slobodni pripadnici ovog znaka – u nekom ste čudnom I nedefinisanom raspoloženju, ali će vas kontakt sa jednom osobom dići I donijeti osmijeh na lice!

Posao

Iako vi ne biste i ne znate da li je pravi trenutak i non stop ovo odlažete – zaista jeste vrijeme da porazgovarate vrlo ozbiljno o vašim trenutnim poslovnim pozicijama i mogućnostima da se one u skorije vrijeme poboljšaju. Nadate se nečemu ali ne činite ništa da to I pokrenete – e sada je pravi trenutak da ovakav vaš način funcionisanja i promijenite. Nadajte se najboljem, jer postoje ogromne šanse da sve ide baš u tom pravcu!

Novac

Neprijatno će vas iznenaditi neki troškovi koje definitivno niste očekivali. Ne brinite, uspjećete da nabavite potrebnu sumu.

Zdravlje

Ozbiljno razmislite o tome da se što prije učestalije bavite rekreacijom. To vam je zaista neophodno.

Izvor: B92 / Autor: mojastrolog.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.