Sedmični horoskop od 22. do 28. jula

Objavljeno: 22. 7. 2019 u 13:57h

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Hrana

Trenutno prilično vodite računa o svojoj ishrani, pronašli ste pravu disciplinu i držite se toga. Međutim, mirisi i ukusi domaće kuhinje vas sada tako lako opiju, pa ukoliko idete u posjetu mami, baki ili tetki koja pravi najbolje palačinke na svijetu – budite sigurni da ćete više nego izvjesnopočiniti „slatki grijeh“.

Ljubav

Situacija u domu sa bračnim partnerom, ali i u emotivnim vezama – kreće da se popravlja u ovoj sedmici. I ne, to ne znači da će sve odjednom biti fantastično, već da ćete vas dvoje uspijevatibolje da se uklopite i lakše pronađete zajednički jezik. Još ako od drugog dijela nedjelje idete na odmor i postoji mogućnost da zajedno otputujete – ma milina, poboljšanje će ići znatno brže! Slobodni, pogotovo oni koji će se tokom ove sedmice izležavati negdje daleko, na plaži – ljetnaavantura vam je zagarantovana….Ukoliko niste baš za takve „forme“, onda se okrenite provodu i uživanciji, jer toga ćete imati koliko vam srce ište. Čak i ako ostajete kod kuće – očekujte poziv ili susret sa osobom koju znate od ranije.

Posao

Sve ono što vam promakne ili u čemu pogriješite – imate više nego dobre šanse da ispravite i sredite na najbolji način. Ako ne uspije iz prvog pokušaja, ne odustajte – iz nekog narednog hoće! Pred vama je sedmica u kojoj će se sve dešavati dosta brzo, a mnogo toga će vam ići na ruku. Postoji samo jedan preduslov – morate biti korektni, povlačiti poteze koji ne ugrožavaju druge i koji su zakonski ispravni….Obnoviće se neki kontakti koji su vam važni i dobićete drugu priliku za uspjeh.

Novac

Pomalo ste opušteni i trošite preko svojih mogućnosti.

Zdravlje

Odlično. Malo stresa, ali se uspješno borite sa njim.

Bik

Hrana

Osluškujte svoj organizam u ovoj nedjelji jer će nepogrešivo umjeti da prepozna šta mu je potrebno kada je ishrana u pitanju. Ukoliko hoćete nas da poslušate, onda se vodite onim – raznovrsno i od svega po malo. Da, i nešto više hidriranja nego inače, potrebna vam je tečnost!

Ljubav

Ukoliko je komunikacija sa partnerom bila lošija u prethodnom periodu, ili ako ste uspjeli da se

tokom prošle nedjelje nešto „pokačite“, možda čak i zaćutite – u ovoj sedmici definitivno očekujte nastavak priče i konačni razgovor o pitanjima koja su do sada preskakana. No, da li će ovo donijeti neko značajnije poboljšanje u vašim emotivnim relacijama? Pa, iskreno – teško. Tu ste gdje ste i za sada ne mrdate nigdje, ali ne vide se ni neke značajnije, vama bitne promjene na bolje….Slobodni Bikovi će u ovoj sedmici malo da se sudaraju sa prošlošću. Nemojte se iznenaditi ukoliko naletite na bivšeg partnera ili ako vam on, ničim izazvano, pošalje poruku. Možda će biti fino da malo zajednički evocirate uspomene..

Posao

Na poslu onako, nit smrdi nit miriše. Neki dani će vam biti pomalo dosadni, u drugim ćete nešto više živnuti, imati pojačan obim posla, možda se malkice i iznervirati….i to je to…Eto, imaćete priliku da završite sa papirologijom, da arhivirate neka dokumenta koja vam se vuku ko zna od kada, da obavite razgovore koje ste propustili….i da možda čak odete i na onaj poslovni sastanak koji već danima odlažete. E, da – mogu vas kontaktirati i bivše kolege i poslodavci…

Novac

Naplatićete neko dugovanje ili dobiti novac koji već duže vrijeme očekujete.

Zdravlje

Dobro. Više se krećite, šetajte – prijaće vam.

Blizanci

Hrana

U ovoj sedmici umijete da uživate, ali da ne pretjerate u tome. Znači, taman koliko i kada treba…nešto više će vas mamiti slatkiši, ali svi imamo neku slabu tačku, zar ne? Bitno je samo da ne pretjerate, da ne biste poslije morali na dijetu…

Ljubav

Jeste vaš vladar Merkur retrogradan i malo „potkačen“ opozicijom od strane Saturna i Plutona, ali ipak je tokom cijele ove sedmice u zagrljaju sa Venerom….U prevodu – moraćete da progovorite o nekim temama iz prošlosti ili o pitanjima koja do sada nisu riješena sa voljenom osobom, ali ćete sve to nekako fino umjeti da „umotate“ kao u oblandu i da kažete na slađi i ljepši način. Voljenoj osobi i vama bi baš prijalo da na par dana pobjegnete negdje, pa gledajte da to i uradite. Slobodni Blizanci će poželjeti da se vrate ljubavi koja ih strpljivo čeka. Neko će se vratiti osobi iz prošlosti, a neko će se pomalo umoriti od lutanja i provoda i poželjeti da ostvari jednu stabilniju ljubavnu priču….

Posao

Niste baš strpljivi sa nekim saradnicima, ali umijete da se ugrizete za jezik i kažete samo ono što ide u korist i vama i saradničkom odnosu. Na taj način ćete lakše ispraviti i propuste i greške koje ste eventualno napravili u prethodnom periodu. Ovo je sedmica u kojoj možete pokrenuti neke planove ili situacije od ranije i koje će sada, za divno čudo – profunkcionisati. U početnoj fazi ćete imati manjih problema sa organizacijom, ali će sve to ipak doći na svoje mjesto…

Novac

U ovoj nedjelji vas novci vole, a volite i vi njih….Uživajte u ovoj, obostranoj ljubavi.

Zdravlje

Blaga osjetljivost stomaka.

Rak

Hrana

U ovoj sedmici će vam varenje biti dosta usporeno, pa je moguće da će vam čak i one namirnice koje vam inače izuzetno prijaju – teško „pasti“ na stomak. Jedite male, lagane obroke više puta tokom dana i ne uzimajte hranu u kasnijim večernjim satima.

Ljubav

Neko vam se u prethodnom periodu dopao, ali je komunikacija sa tom osobom brzo počela da „štuca“ i vi ste imali osjećaj da se druga strana povlači….U ovoj nedjelji ćete shvatiti da to ipak nije tako, jer ćete odjednom dobiti mnogo više nego što ste očekivali. Na žalost, još uvijek se nalazite u periodu koji je jako obojen prošlošću, pa vidite šta ćete sa svim onim silnim bivšim partnerima i poznanicima od prije Hrista koji su krenuli da vas spopadaju sa svih strana…..Zauzeti Rakovi će da progovore o nekim temama sa voljenom osobom. To možda neće biti baš stopostotno lagani i fini razgovori, ali mogu donijeti mnogo i vama i drugoj strani. Rješavajte se tereta, to vam je potrebno da biste nastavili dalje…

Posao

Prijatno ćete biti iznenađeni nekim razgovorima, komentarima, ponudama. Možda dolaze kasnije nego što ste ih očekivali, ali ipak dolaze, zar ne? Ukoliko ste u prethodnom periodu konkurisali za neki posao i već digli ruke od toga, nemojte se začuditi ukoliko vam se poslodavac baš ovih dana javi i to sa finim vijestima. U ovoj ćete nedjelji pronaći papire ili dokumenta koje ste zaturili, pronaći ćete ponovo zajednički jezik sa nekim ljudima….ali će neki Rakovi ponovo pronaći i svoju motivaciju i cilj u životu…

Novac

Neki višak novca ili priliv koji nikako ne očekujete – stiže do vas.

Zdravlje

Malo problema sa stomakom, ali sve ostalo je ok.

Lav

Hrana

Eto Sunca u vašem znaku početkom nedjelje, a na njenom kraju – i Venera će mu se pridružiti! Sad kad zablistate, pa zasijate, pa budete lijepi kao upisani! A u tome će vam, naravno – pomoći i ishrana. Sa puno povrća i ribe i sa dosta, dosta tečnosti.

Ljubav

Neka tajna a slatka komunikacija, kao i susreti „da niko ne vidi i niko ne zna“ ponovo će postati aktuelni u ovoj sedmici. Ovo pogotovo važi za one koji su zauzeti a vole da švrljnu, mada ni slobodni neće biti baš „operisani“ od ovakvih dešavanja. No, ukoliko imate partnera i vjerni ste – vaš odnos će polako krenuti da se poboljšava. Malo po malo. Neće to biti neki ogromantni koraci, ali ćete lagano ići naprijed. Zajedno. Ukoliko je bilo nekih nesporazuma, oni se sada mogu ispeglati i srediti. Možda ne u potpunosti, ali ćete svakako napraviti poteze ka tome. Slobodni – jedan susret, pod okriljem noći, sa osobom koja vam je već poodavno „zapala za oko“ učiniće da procvjetate….

Posao

Jedino što će vas u ovoj sedmici kočiti jeste slaba koncentracija i nemogućnost da se na pravi način, kvalitetno i efektivno organizujete. Zbog toga ćete pomalo kasniti u nekim situacijama, ali ćete šarmom i slatkim riječima sve to uspijevati da ispeglate. Jedna prilično dobra nedjelja je pred vama – pa nije ni čudo, Sunce vam je došlo da vas obasja i da vam da ono što vam je potrebno – uspjeh, napredak…..doduše, nekima će dati i odmor i odlazak na put….ali šta pa ima loše u tome?

Novac

Oho ho ho ho! Eto nekih parica, slatkih i taman onda kada treba!

Zdravlje

Osjećate se neuporedivo bolje nego u proteklom periodu.

Djevica

Hrana

Malo druženja sa prijateljima, malo porodičnih okupljanja, malo nekih proslava, večerica, „radnih“ ručkova i tako dalje….poenta je, kako god okrenuli – ista. Vi ćete lijepo da se naručkate u ovoj sedmici, više nego što ste planirali, ili što bi to bilo dobro za vas….

Ljubav

Pred vama je još jedna sedmica koja će proći prilično mirno. Nikakva posebna dešavanja neće

uzdrmati vašu svakodnevicu sa emotivnim partnerom….mada se mora priznati da ukoliko ne napravite neki zajednički iskorak – možda put ili više izlazaka sa prijateljima – neće biti ni pozitivnih pomaka. Umjesto da se okrećete drugim stvarima i ljudima – okrenite se jedno drugom. Slobodne Djevice će susresti osobu iz prošlosti koja će ponovo probuditi u njima uspomene i sentimentalno raspoloženje. Ovo čak može biti osoba iz vašeg djetinjstva ili škole – neko koga jako dugo niste vidjeli i čiji će vas ponovni dolazak u vaš život baš, baš obradovati.

Posao

Otvara se prilika da ipak ostvarite nešto što ste planirali. Iako ste na trenutak pomislili da ste u prethodnom periodu napravili pogrešan potez, ispostavlja se da ste ipak bili u pravu. Djevicamatokom ove sedmice dolaze nove – stare šanse. I to one dosta dobre. Neki od vas će se baciti na ozbiljno proučavanje budućih koraka. Za sada ćete ćutati o svemu i unaprijed uživati u događajima koji će se uskoro pokrenuti. Jedna osoba će vam dati ideju koju možete iskoristiti i primijeniti.

Novac

Moguće je da ćete prijatelju morati da se obratite za pozajmicu.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Opušteniji ste nego inače.

Vaga

Hrana

Znate za one rezultate o kojima smo pričali prošle nedjelje? E, konačno ćete ih primijetiti i to vjerovatno pred kraj sedmice. Tek tada će vam biti jasno da se vaše vođenje računa i strožiji režim ishrane ipak isplatio. To će vam dati vjetar u leđa da nastavite.

Ljubav

U posljednje vrijeme baš i niste u potpunosti „svoji“. Čak i da sve funkcioniše savršeno u vašim partnerstvima, postoji ta neka statičnost koja se duboko komeša u vama i želja da se nešto dogodi i stvari promjene i pokrenu. U suštini, odnos sa voljenom osobom uopšte nije loš, ali vama je potrebna promjena, pa možete čak upasti u neki lagani flertić ili dopisivanje sa drugom osobom. Slobodne Vage gledaju kako se neki bivši lome ponovo oko njih i to im je, onako – slatko, simpatično i zanimljivo….ali ništa više od toga. Odavno ste vi stavili tačku i nemate namjeru da od nje pravite zapeta. A i šta će vam to kada osjećate da se nešto veliko i snažno i novo približava….

Posao

Neke dobre informacije, povoljne vijesti – stižu do vas tokom ove sedmice. Prilika da na pravi način riješite nešto što je bilo u zastoju ili oko čega ste se dosta angažovali u prethodnom periodu. U suštini, primijetićete tokom ove nedjelje da se sve pokreće, pomjera, da jednim dosta bržim tempom napreduje. Da, uglavnom će se sve to vezivati za stare poslove, stare projekte, stare saradnike – ali ovo jeste prilika da od starog napravite novo, bolje i povoljnije po vas. Ili da više zaradite….

Novac

Dobra finansijska situacija. Završićete sve ono što ste planirali. Vrijeme da vratite dugove.

Zdravlje

Nastavite sa prekinutim treninzima, pravi je trenutak da se ponovo pokrenete.

Škorpija

Hrana

Konačno ste u skladu sami sa sobom. ili ste na novom režimu ishrane ili ste pronašli ono što vam zaista prija i čini da se osjećate u isto vrijeme lagano, ali i poletno i puni energije. Šta god da radite – nastavite jer odgovara i vašem organizmu…..a i čini dobro vašem izgledu.

Ljubav

Pred vama je lijepa i prilično mirna nedjelja u kojoj ćete se vi osjećati rasterećenije i opuštenije nego inače. Partner je okupiran svojim obavezama, vi svojim – ali zajednički trenuci, koliko god da su rijetki – ipak vam donose opuštenost, glatku komunikaciju i razumijevanje. Sve ide nekim svojim tokom, pa da ne kvarimo….Slobodne Škorpije – neko pokazuje naklonost prema vama, ali vi onako, pomalo sa visine i kritičkim okom gledate na ovu osobu. Našli ste joj sto i jednu manu – u stvari, mislim da vas trenutno baš i ne interesuje ta ljubav, imate vi priječih stvari na pameti i stvarno ne želite da gubite vrijeme na neke tamo emocije i muvanje i sve ostalo što uz to ide….

Posao

Vaš vladar je u polju karijere, početkom nedjelje tu ulazi i Sunce, a na samom kraju sedmice – Venera. Polako se okuplja planetarno društvance u znaku Lava i vašoj kući pozicije i statusa – i dok drugi odmaraju, Škorpije tek kreću sa pravim udarničkim tempom. Osjećaj neizvjesnosti koji je dosta dugo bio prisutan kod vas počeće ove nedjelje polako da jenjava. Vi ćete od ovog perioda pa na dalje samo i sve više privlačiti pažnju na sebe i na svoje sposobnosti. Samo polako, ono pravo tek dolazi.

Novac

Novca će biti taman za sve. I da se vrate dugovi i da se plate obaveze….ali i da se potroši.

Zdravlje

Odlično. Sve ste snažniji i poletniji.

Strijelac

Hrana

Iz vama potpuno nepoznatih razloga – odjednom ste osjetili jaku potrebu da napravite neke velike promjene u svom načinu ishrane. Čak i da to ne planirate, desiće se spontano i vama neprimetno. Bitno je da ćete se uskoro osjećati dosta bolje, lakše, poletnije.

Ljubav

Partner će i ove sedmice istjerati sve ono što hoće, ali možda na drugačiji način nego do sada. Možda suptilnije, mekše, sa više lijepih riječi….a možda ste jednostavno, vi sada otvoreniji, raspoloženiji i spremniji da osobi koju volite izađete u susret. Zar je zaista bitno da li je voljena osoba sposobnija da vas ubijedi ili ste vi raspoloženiji da popustite? Jedino je važno da će odnos funkcionisati. Još ukoliko putujete negdje zajedno, opustićete mozak totalno i uživati….Slobodni Strelčevi se tek spremaju da pokažu ko su i šta su kada je ljubav u pitanju. Ukoliko putujete, avanture vam se nude na dlanu. Vaše je da li ćete ih uzeti. Čak i ako ne idete nigdje – salijećuvas sa svih strana. Samo polako, ovo je tek početak dešavanja…

Posao

Da, možda morate da ponovite neke situacije, da radite neke stvari ispočetka….ali uvijek ih privedete kraju na onaj način na koji ste zamislili i koji vam odgovara. Poboljšava se komunikacija sa saradnicima, a uspjeli ste da i sa šefovima pronađete zajednički jezik po pitanjima na kojima ste se do sada saplitali. U ovoj sedmici vam idu mogućnosti da ponovo pokrenete situacije i dešavanja od kojih ste na neko vrijeme bili odustali. Ukoliko sarađujete sa strancima, poslovi kreću uzlaznom linijom.

Novac

Opuštenija sedmica po pitanjima novca.

Zdravlje

Dobro se osjećate.

Jarac

Hrana

Neke pozitivne promjene počinju da se dešavaju i kod vas. Da, sve to ide dosta lagano – ali kao da grč u vama počinje da popušta, konačno možete da se opustite i da više uživate čak i u ishrani. Dajte malo sebi na volju ovih dana, zaslužili ste….

Ljubav

Stvari polako počinju da dolaze na svoje mjesto. Oluje su prošle, kod nekih su bile intenzivne i

razorne….kod drugih su se više odrazile na osjećaj unutrašnjeg nezadovoljstva….No, poenta je u tome da od ove nedjelje sunce počinje da se probija kroz oblake i da ćete prvi put poslije dugo vremena vidjeti da se partner ipak trudi da sve bude u redu. Idemo polako, pa dokle stignemo…..Slobodni Jarčevi – mogućnost dosta jakog i strasnog odnosa, ali nešto ne bih rekla da on ima šansi za trajnost. No, za malo uživanja i opuštanja – može. Da ne zaboravim – evo još jedne nedjelje u kojoj stoji mogućnost kontakta sa bivšim partnerom. Nemojte, ne vrijedi – koliko god da bude simpatično i slatko u početku….

Posao

Opeće vam doći stari saradnici, opeće vam doći stari poslovi i stara pitanja, ali i stare šanse. Od tog starog odaberite ono što valja i napravite novo….ili bar krenite tim putem. Ne očekujte ništa preko noći, ali ono što radite i uradite sada, daće svoje prave rezultate na jesen….a onda ćemo malo drugačije pričati. Vi nemojte žuriti, čak ni kad vas požuruju. Imate svoj tempo, svoj način i svoju pamet, ne treba vam tuđa. Biće u ovoj sedmici onih slatkorečivih što prodaju šarene laže. Iskulirajte ih, u potpunosti.

Novac

Malkice stabilnija finansijska situacija….ne opuštajte se previše….

Zdravlje

Vrijeme je za odmor i opuštanje. To će vam izuzetno prijati.

Vodolija

Hrana

Vama je potreban podstrek da napravite neku korenitiju promjenu što se ishrane tiče….A ove sedmice ćete taj podstrek i dobiti. Uopšte nije važno u kom obliku – da li će biti pozitivan ili negativan – bitno je da ćete se zainatiti i krenuti pravim putem….

Ljubav

Neka forma „predaha“ prisutna je u ovoj nedjelji u vašim emotivnim relacijama. Iskoristite ovo vrijeme za više uživanja, za više opuštenosti i naravno – za poboljšanje komunikacije sa osobom koju volite. Oni koji se više posvete odnosu, mogu računati da će i naredni period proći bez trzavica i zastoja. Napominjem, jer od naredne sedmice ulazite u kraći period koji može donijetiprobleme. Zato, spriječite na vrijeme….da ne biste poslije liječili….Slobodne Vodolije su se zainteresovale za nekog ko im dolazi preko prijatelja ili sa kojom su se eventualno družile ranije. Simpatična je ovo pričica i može vas čak i jače zaintrigirati. Takođe – preko poslovnog segmenta neko malo mlađi od vas kreće da vam se udvara….

Posao

U kontaktu ste sa ljudima koji su glasni, pomalo arogantni i ubijeđeni da su u pravu u svemu. No, imate vi „lekić“ i za takve i koliko god da se busaju u grudi na kraju uspijevate da ih svedete na pravu mjeru. Ipak,

držite ih tačno tamo gdje treba, jer su vam bitni za posao a toga nikako ne želite da se sada odreknete. U međuvremenu, počinju da se rješavaju situacije koje su vam u prethodnih par mjeseci pravile problem ili su bile u zastoju. Konačno osjećate da idete naprijed, koliko god to sporo bilo…

Novac

Stabilnije funkcionišete po pitanju finansija.

Zdravlje

Nešto više pažnje obratite na grlo. Možete da se prehladite, čak i ako pijete hladne napitke.

Ribe

Hrana

Bolje raspoloženje, stabilnije funkcionisanje u svim segmentima, pa i kada je ishrana u pitanju. Ukoliko ste do sada pretjerivali – naći ćete pravu mjeru. Ukoliko ste pak bili neredovni sa obrocima ili se hranili nezdravo – sada ćete to poboljšati.

Ljubav

Retrogradni Merkur se vratio u vaše polje ljubavi i tokom ove sedmice će biti u jakom kontaktu sa Venerom. Eto prilike da se neka pitanja sa voljenom osobom riješe i poprave, eto prilike da se na drugačiji, ljepši, mekši i suptilniji način razgovara o onome što vas je do sada mučilo. U suštini, u ovoj sedmici se mogu srediti mnoge situacije i poboljšati odnos sa partnerom. Nemojte propuštati prilike koje će vam se ukazati. Slobodne Ribe će pod uticajem ovih aspekata ipak biti više okrenute ka prošlosti, ali gledajte da ovo bude samo na način da neku davnu priču zaključite i stavite joj tačku. Sada ste u periodu kada prošlost čistite, i ne trebate da joj se vraćate. Nove ljubavi su pred vama.

Posao

Odlična poslovna sedmica za pripadnike vašeg znaka. Imaćete osjećaj da stvari držite pod kontrolom, da sve funkcioniše dobro da bolje biti ne može. Istina je da će mnogo toga da se popravi tokom ovog perioda, ali on je važan zbog još jedne stvari – pozicije koje sada zauzmete mogu donijeti one prave rezultate u narednim mjesecima. Zato, uključite ambiciju u pravoj mjeri, budite korektni, pravedni i posvećeni onima sa kojima radite i ne brinite. Sve će vam se to itekako isplatiti. Uskoro.

Novac

Dobijate isplatu koju već duže vremena očekujete.

Zdravlje

U ovoj sedmici osjećate se vrlo dobro.

Izvor: B92 / Autor horoskopa: Astro centar “Moj astrolog” www.mojastrolog.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.