Sedmični horoskop od 15. do 21. aprila

Objavljeno: 15. 4. 2019 u 13:42h

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Hrana

I sami ste negdje svjesni da je vaš način života, ne samo kada je ishrana u pitanju već generalno gledano – u nekom dužem vremenskom periodu prilično nezdrav. No, nemate vi trenutno niti prave volje niti želje da napravite neke drastičnije, korjenite promjene.

Ljubav

Napetost u odnosima se pojačava – U nedjelji smo punog Mjeseca u vašem polju partnerstava i to na posljednjim stepenima znaka, što uvijek označava da su neke situacije sa partnerom „istrošene“ i već blizu svom kraju. Naravno, ništa što se bude dešavalo ne treba shvatati drastično, ali je moguće da su neke emotivne priče već jako blizu stavljanja tačke….U svakom slučaju, ovo su dani povišene energije u kojima treba naći kompromis sa voljenom osobom, a ne potencirati na raspravama. Slobodni Ovnovi – mogući su vrlo burni i strasni novi počeci ljubavnih veza i avantura….a sad, kolika će biti njihova trajnost i kvalitet, to je već neka druga tema….

Posao

Potreba za nekom drastičnom i suštinskom promjenom u poslovnom segmentu može vas u ovoj nedjelji navijesti na prilično impulsivne odluke. Bilo da stavljate tačku na postojeći posao ili imate namjeru da započnete neki nov – zaista vam se savjetuje da razmotrite sve činjenice, detaljno izanalizirate, i naravno – da se posavjetujete sa još nekim, ko u ovom trenutku razmišlja hladne glave, za razliku od vas. Ne ulijećite u dogovore kao muva bez glave, jer neke stvari ne vidite jasno!

Novac

Obaveze i računi se gomilaju, a vi se nervirate. Neko rasterećenje kroz informaciju o skorijem prilivu vam stiže pred kraj sedmice.

Zdravlje

Brzo se umarate, nemate dovoljno snage i non stop ste pospani. Sve ovo je više posljedicamentalne iscrpljenosti, nego fizičke.

Bik

Hrana

Vi ste već neko duže vrijeme prilično skloni da sebi popuštate i ugađate kada je hrana u pitanju, iako ste svjesni posljedica i po vaše zdravlje, ali i po vašu kilažu. Bojim se da ni ova nedjeljaneće donijeti nikakve promjene, bar ne one pozitivne.

Ljubav

Partnera iznenađujete svojim ponašanjima, koja su potpuno neuobičajena za vas. Čas ste puni ljubavi i pažnje, nesebični, romantični, senzualni…..čas dramite, preuveličavate, pretjerujete, zahtijevate promjene koliko sad i odmah…Doduše, ovo je vjerovatno jednim dijelom samo vaša reakcija na partnerove postupke, bilo u ovom periodu, bilo ranije – svjesno ili nesvjesno, sada „vraćate“ za sve ono što vam je smetalo ili vam pak godilo od strane voljene osobe. U prevodu – ponekad vjerovatno ni vama nisu jasni vaši postupci, ali šta sad….ne možete protiv sebe…Slobodni Bikovi će da naglavačke uletje u jedan odnos, nošeni ogromnom količnom strasti prema ovoj osobi. Vaš unutrašnji alarm zvoni, ali ga ne registrujete…

Posao

Poslovno je ovo zahtjevna nedjelja za vas. Dani u kojima ćete se istrošiti, vjerovatno nervirati češće nego inače a sigurno je da će i odnos sa kolegama doći u jednom trenutku „na dnevni red“. Kada je ovo posljednje u pitanju – pun Mjesec pada baš u vaše polje svakodnevnih poslovnih aktivnosti i kolega, pa je sigurno da će neke nervoze biti prisutne. Ne pretjerujte sa zahtjevimani prema sebi, ali ni prema onima kojima ste okruženi. Vodite računa o papirima, novcu ukoliko radite sa njim.

Novac

U ovoj ćete se sedmici istrošiti, ali vam neće biti žao. Prilivi su solidni i redovni.

Zdravlje

Čas ćete se osjećati super, čas će vas mrziti da se pomjerite sa mjesta i energija će vam kljoknuti. Ne pretjerujte sa hranom i pićem….

Blizanci

Hrana

I dalje ste u periodu kada je vrlo bitno da na vašem stolu bude što više zeleniša, a što manje mesnih proizvoda i prerađevina. Ukoliko baš bez ovog ne možete, onda se okrenite ribi, piletini, ćuretini. Od voća bi vam prijale jabuke, kruške a od orašastih plodova bademi i orasi.

Ljubav

Ulazak u ovu sedmicu zatiče vas i partnera u nekom čudnom, nedefinisanom odnosu. Oboje možete pretjerivati u nekim situacijama, što će samo dovoditi do toga da se i jedno i drugo lošije osjećate. No, ova sedmica nudi i mogućnosti da se krene putem poboljšanja i drugačijeg funkcionisanja između vas dvoje. U drugom dijelu sedmice počećete polako da se približavate jedno drugom- neće to ići baš savršeno, ali su evidentni pomaci na bolje. Slobodni Blizanci su vrlo privučeni jednom osobom, ali su svjesni da bi emotivni početak sa njom bio ili samo avantura ili pak tajna priča. No, mora se priznati da će vam ova sedmica zadati velika iskušenja i da je moguće da ćete se prepustiti strastima…

Posao

Sve izgleda kao da neke situacije vezane za poslovni segment idu ka svojoj kulminaciji, bez ikakve vaše mogućnosti da ih kontrolišete. Na trenutak ćete se osjećati da vam konci dešavanja u potpunosti izmiču iz ruku. No, kraj sedmice će pokazati da je dosta toga bilo prenaduvano i da se pozitivno rješenje nazire ili nastupa. Takođe, neke promjene koje ste pokrenuli, odmah će početi da daju rezultate. U ovoj ste nedjelji naglašeno kreativni – iskoristite ovaj period da promovišete svoje ideje.

Novac

Varirate po pitanju novca, ali negdje ste se već navikli na ovakav tempo i neizvjesnost. Snalazite se prilično dobro.

Zdravlje

Problemi sa alergijama.

Rak

Hrana

Budite u ovoj sedmici umjereni kada je ishrana u pitanju. Ili se makar potrudite oko toga. Meso i mesne proizvode smanjite, ali biste mogli da pojačate unos ribe, morskih plodova, algi. Uzimajte i više cvekle, spanaća, crnog luka – da biste popravili krvnu sliku.

Ljubav

Imaćete zamjerke na odnos sa partnerom tokom ove sedmice. Druga strana je naglašeno svojeglava i teška, okrenuta više svojim ličnim ili poslovnim interesima, i ne obraća toliko pažnje na vas koliko je potrebno da biste se osjećali sigurno. Vaša nervoza može eskalirati u danima oko punog Mjeseca. No, i pored napetih momenata, kraj nedjelje vam donosi smirenje i stabilizaciju. Slobodni Rakovi baš oko vikenda mogu biti vrlo pozitivno iznenađeni novim poznanstvom koje već na prvi pogled vrlo obećava. Iako će vam tokom ove nedjelje češće nego inače dolaziti u misli neko od bivših partnera, ne savjetuje vam se da tu povlačite bilo kakav konkretniji potez.

Posao

Prvo Merkur, a zatim i Venera ove nedjelje prelaze u vaše polje karijere. Jednim dijelom ste započeli proces promjena mjesec dana unazad, a sada će se isti pokrenuti u neuporedivo značajnijoj mjeri. Sa velikim brojem obaveza koje su vam nametnute uspjećete da završite u ovoj sedmici i dane vikenda iskoristite da se dobro odmorite i ozbiljno pripremite za naredne dane koji će biti izuzetno aktivni. U ponedjeljak provjerite sebe dva puta u svemu što radite, moguće su greške.

Novac

Uspjećete teškom mukom da zatvorite neke finansijske obaveze koje vam stoje nad glavom. Ne tovarite sebi dodatna zaduženja.

Zdravlje

Uporne i dosadne prehlade koje morate rješavati odmah, u početnoj fazi.

Lav

Hrana

Ništa vam ne bi falilo da narednih par nedjelja postite, ali nešto nisam sigurna da imate želje niti volje za tim. Ako ništa drugo – trudite se da povrće, naročito zelena salata, mlad kupus, blitva, zelje, krastavci – budu što češće i u što većim količinama na vašem stolu.

Ljubav

I sami ste do sada primijetili da, kada god je Mjesec pun – neke situacije između vas i voljene osobe počinju da krčkaju i uglavnom izbijaju kroz manji ili veći sukob ili raspravu. Takva je situacija i u ovoj sedmici, kada ćete i vi i partner prebacivati jedno drugom, uglavnom za neke situacije iz prošlosti. Kao da ćete se takmičiti ko će kome pronaći više grešaka i ko će „pobijediti“. Vjerujte na riječ – neće niko. Samo će ostati nervoza i loše osjećanje. Slobodni Lavovi u ovoj sedfmici mogu ući u jedan čudan odnos, za koji ni vama a ni drugoj strani neće biti jasno šta je. Da li je to samo strast, da li tu ima osnova za emotivnu priču, da li je ovo nešto trajno ili prolazno…..neka vrijeme da svoj sud, vi ne lupajte glavu time….

Posao

I kod vas promjene počinju dublje da zaživljavaju tokom ove sedmice. Zastoj koji je bio primjetanod prije par mjeseci počinje da se rješava velikom brzinom. Prvo informacije stižu, a onda i konkretni događaji koji vam donose veliku dozu optimizma i onaj osjećaj da ste na korak do onoga što želite. Sve što je vezano za inostranstvo i druge gradove postaje vrlo aktuelno, a neki od vas bi se već ove sedmice mogli uputiti na poslovni put van zemlje.

Novac

I ove vas sedmice očekuju veliki troškovi, ali ćete pred kraj nedjelje polako početi da stajete na noge..

Zdravlje

Promjenljivost u zdravstvenom segmentu. Češće se kontrolišite ukoliko ste hronični bolesnik.

Djevica

Hrana

Pun Mjesec u vašem polju ishrane govori da ste pri kraju zahtjevnog i napornog perioda koji vam je između ostalog donio i probleme sa varenjem i gomilu loših navika. Za vas je pravi trenutak da počnete sa ozbiljnijom detoksifikacijom organizma.

Ljubav

Prvih par dana ove sedmice donijeće neke neugodne situacije sa voljenom osobom. Doći ćete u situaciju da morate da se pravdate, a to vam se neće ni malo dopasti. E sad, izvjesno je da jeste napravili neku grešku, ali vam neće odgovarati to što će partner sve to preuveličati i napraviti pravu malu dramu. Nema razloga za brigu, sve će se ovo stišati, ako ne ranije, a ono u danima vikenda. Slobodne Djevice – u jednom trenutku pomislite da bi osoba preko puta vas mogla biti „ona prava“, a već u sljedećem joj nađete sto i jednu manu i nesavršenost koji vas odbijaju. Ukoliko neko uspije da probudi strasti u vama, još se i mogu dogoditi neki novi ljubavni počeci…

Posao

Pun Mjesec u vašem polju posla i novca prvenstveno će baciti u fokus sve ono što je vezano za finansije i za dugovanja. U ovoj vas sedmici neprijatno može iznenaditi opomena ili poziv da pod hitno regulišete nešto što ste maltene pa već zaboravili ili svjesno zanemarili. Takođe, vaša očekivanja od nekih osoba mogu se pokazati kao dosta preuveličana ili ćete vi pak zahtijevati od njih više nego što mogu da vam u ovom trenutku pruže. I pored ovih lošijih momenata, vi ćete se osjećati poletno i spremno za borbu.

Novac

Rastrčaćete se da biste nabavili novac koji vam je potreban da „zapušite sve rupe“ koje su se odjednom otvorile.

Zdravlje

Mogući su problemi sa cirkulacijom. Takođe, jača nervoza.

Vaga

Hrana

Kvadrat vaše vladarke sa Jupiterom pod kojim ulazite u ovu sedmicu, kao i pun Mjesec u vašem znaku – veliki su pokazatelji da će vaša borba sa praznim kalorijama i nezdravom ishranom biti prilično komplikovana u ovom periodu. Pa, šta da vam kažem osim – neka je sa srećom!

Ljubav

Vaše pretjerane reakcije i prenaglašena osjetljivost biće osnova za eventualni problem u emotivnim vezama. Čak i ako ne budete napravili konkretnu, lošu situaciju sa voljenom osobom, borićete se sami sa sobom i u suštini, provesti sedmicu ispunjenu nervozom, za koju možda i nema pravih osnova. Znam da vam se ne dopadaju neka partnerova ponašanja, ali nije baš ni sve tako crno kao što vi to sada predstavljate i sebi i drugima. Slobodne Vage sada mogu da pokrenu jednu priču koja će u svojoj početnoj fazi djelovati bajkovito i biti ispunjena ludim i opsesivnim strastima koje će vas u potpunosti zaokupiti. Sad, početak je dobar….a za ostalo – vidjećemo šta će biti na dalje….

Posao

Ovo je sedmica koja može donijeti neke velike promjene u poslovnom segmentu. Sad, neke od njih ste priželjkivali, nekima ste se nadali, a neke će biti šok za vas, potpuno neočekivane i nećete biti pripremljeni za njih. Sad, kakve god da su – vaše su i nađite način da se uklopite i prilagodite. Generalno gledano – ovo je period u kojem ćete biti okupirani i opterećeni obavezama i dosta teško će vam padati da se borite na dnevnom nivou i sa okolnostima i sa ljudima oko vas.

Novac

Neplanirani, veći troškovi. Novac koji očekujete stiže u drugom djelu sedmice.

Zdravlje

Problemi sa stomakom, varenjem. Takođe – promjenljiv pritisak i sklonost alergijama.

Škorpija

Hrana

Nedjelja u kojoj ste skloni uživanjima, ali isto tako – momente u kojima ste loše raspoloženi „liječite“ hranom. U suštini – vjerovatno je da ćete biti gladni non stop i stalno ćete tražiti nešto da grickate. Slaba tačka – kolači, peciva.

Ljubav

Pun Mjesec u vašem polju tajni direktno djeluje na sve ono što se vezuje za ljubav, pa njegovog uticaja neće biti pošteđene ni slobodne ni zauzete Škorpije. Slobodni – ukoliko već neko vrijemeintenzivno mislite na jednu osobu i željno iščekujete da se tu nešto konkretno konačno i dogodi, vrlo je vjerovatno da će se situacije pokrenuti i to u drugom dijelu sedmice. Zauzeti – preko poslovnog segmenta neko vam se vrlo suptilno podvlači pod kožu i ova nedjelja bi mogla donijeti i otvoreniji kontakt između vas dvoje. Obzirom da je odnos sa partnerom trenutno korektan, razmislite da li da se uplićete u ovakve priče, jer je prilično neizvjesno u kom pravcu bi se one mogle odvijati na dalje i da li bi vam donijele problem…

Posao

Izvjesno je nerviranje vezano za poslovnu svakodnevicu i odnos sa kolegama. Neke situacije će vam jako zasmetati i ubosti vas u mozak, i samo je pitanje kako i da li ćete odreagovati. Savjet je da sačekate i ostavite odluke o bilo kakvim važnijim pitanjima za narednu sedmicu. Takođe, sada možete pokrenuti razgovore sa nadređenima oko situacija koje vam se ne dopadaju već neko izvjesno vrijeme. Ne očekujte da će ovo biti riješeno lako i bez tenzija.

Novac

Vaši se troškovi znatnije pojačavaju u ovoj nedjelji. Ipak, prilivi ih prate…u stopu…

Zdravlje

Alergije, problemi sa oscilacijom pritiska.

Strijelac

Hrana

Potrebna vam je umjerenost u ishrani, ali i pojačana fizička aktivnost. Sve to negdje vi već znate, ali ne nalazite dovoljno snage u sebi da se pokrenete suštinski, baš onako kako biste trebali. U međuvremenu, smanjite unos mesnih prerađevina, slatkiša, tijesta.

Ljubav

Sve do vikenda osjećaće se tenzija između vas i partnera. Neke lošije situacije će se vrtjeti oko novca, djece ukoliko ih imate, oko prijatelja, planova i naravno – oko toga što vas dvoje trenutno na potpuno različite načine doživljate sve, bilo da je to vaš odnos u pitanju, bilo okolnosti oko vas. No, ako je za utjehu – tlo jednim dijelom počinje da se smiruje. Do kada….pa to ćemo još vidjeti, zar ne? Slobodni pripadnici ovog znaka – ulazak prvo Merkura, pa Venere u vaše polje ljubavi i zabave za one koji su usamljeni otvara nove mogućnosti za druženja, ali i za ulazak novih osoba u vaš život. Takođe, u ovoj vas nedjelji čak i neko koga smatrate samo prijateljem može iznenaditi pozivom za izlazak…

Posao

Navalili ste iz sve snage da neke situacije vezane za posao ili riješite ili pokrenete, ali savjet je da ipak odredite ono što vam je najbitnije i usmjerite se samo na to. Ne širite priču da se ne biste upleli u sto i jednu situaciju koju ne možete riješiti toliko brzo kao što mislite. Za neke stvari morate biti strpljivi, koliko god vam se to trenutno ne dopadalo. Vaši će napori donijeti rezultate u danima koji dolaze, naročito što se tiče partnerskih odnosa i pokretanja novih saradnji.

Novac

Prilivi su poboljšani. Za troškove – naučite da povučete ručnu kočnicu.

Zdravlje

Ne pretjerujte sa hranom i pićem. Mogući bolovi u grlu, prehlada.

Jarac

Hrana

Pojačan unos mesa i mesnih prerađevina neće vam na duži rok prijati. Takođe, kada su mliječniproizvodi u pitanju, preporučuju vam se jogurt, kiselo mlijeko i mladi sirevi. Svoju ishranu biste sada trebali većim dijelom da zasnivate na povrću.

Ljubav

Vi ne vidite trenutno nikakvu grešku niti problem kod sebe, pa vam neće biti jasno zašto partner povremeno prebacuje odgovornost za sve redom na vas. Iako negdje u sebi mislite da drami i pretjeruje, ipak ćete se truditi da to dragom biću ne saspete direktno u lice, već ćete pokušavati da na suptilan način riješite situaciju. Pred kraj nedjelje svakako će se sve negativnosti kod voljene osobe stišati i moći ćete da sa olakšanjem odahnete. Slobodni Jarčevi imaju simpatiju, ali čak i ako je nešto počelo da se dešava između vas i ove osobe, vrlo lako bi se moglo dogoditi da bude uzdrmano pojavom nekog drugog, i to pred kraj sedmice. U vaš život ulazi neko vrlo zanimljiv i okupiraće svu vašu pažnju…

Posao

Opterećeni ste svime što se dešava vezano za poslovni segment jer ste odjednom zatrpani gomilom informacija i dešavanja sa svih strana. Iako vam to sada izgleda kao opšta zbrka, ipak će se u drugom dijelu sedmice izdvojiti ono što je bitno i uputiti vas u pravom smjeru. Iako ćete u početnoj fazi imati problema, period jeste dobar da završite sve što je vezano za papirologiju, ugovore, dozvole. Pun Mjesec u vašem polju karijere govori da ste pri kraju faze u kojoj ste se osjećali nesigurno i nestabilno.

Novac

Iako ne očekujete, u ovoj nedjelji možete imati priliv koji se ne vezuje za redovan posao. Moguće je da je u pitanju neka prodaja ili dopunska djelatnost.

Zdravlje

Psiha vam je opterećena, nervoza. Fizički ste odlično.

Vodolija

Hrana

Ako je za utjehu, ovo je posljednja sedmica u kojoj ćete biti obasuti iskušenjima sa svih strana.

To ne znači da ih više neće biti, već ćete vi lakše izlaziti sa njima na kraj. Ove nedjelje – uživajte još malo, ionako ćete omiljenim namirnicama teško odolijevati….

Ljubav

Nervozni ste zato što ste previše opterećeni nekim situacijama koje se vezuju za privatni ili poslovni život, a smatrate da vaša voljena osoba ne učestvuje ni na koji način u ovim dešavanjima, u smislu – ne trudi se da vam pomogne, olakša ili vas makar razumije. Vrlo često imate osjećaj da samo vi ulažete u ovaj vaš odnos, a da je partner nezreo i samo sebi dovoljan. Da se razumijemo, vaš partner nije savršen, ali je istovremeno i evidentno da vi ipak u nekim stvarima pretjerujete. Bolja komunikacija vam stoji za vikend. Slobodne Vodolije ulaze u jednu vrlo zanimljivu i dešavanjima ispunjenu fazu kada su nove ljubavi u pitanju. U periodu ste novih poznanstava i novih osoba u vašem životu…

Posao

Posao dolazi periodično tokom ove sedmice. Ili ga nemate ni malo pa se onda nervirate zato što ne radite ništa i bespotrebno gubite vrijeme….ili uđete u fazu u kojoj ne znate gdje ćete prije i na koju stranu jer vas je zatrpala plima obaveza. No, i pored ove neujednačenosti, ovo je dobar period da otpočnete sa nekim novim idejama, da realizujete nešto što vam je već duže vrijeme u glavi a što bi poboljšalo vaše trenutne pozicije. Vrijeme je da se pokrenete.

Novac

Novac će kasniti, za novac ćete morati da se „borite“, ali i da obuzdate sebe po pitanju troškova.

Zdravlje

Manji hronični problemi starijim Vodolijama. Mlađi – odlično.

Ribe

Hrana

Vi već neko izvjesno vrijeme shvatate da su vaši napadi gladi uzrokovani nervozom ili nestabilnošću na mentalnom planu. U prevodu – trenutno se tješite, uglavnom slatkišima i tek negdje pred kraj nedjelje ćete uspjeti da sebe dovedete u red.

Ljubav

Vaš partner kao da je trenutno izgubljen u vremenu i prostoru – upada u čudna raspoloženja, u ćutanja, brine neke svoje brige i probleme. U suštini, ništa se od ovoga ne vezuje za vas i ne biste ni na koji način trebali da doživljavate lično njegova promjenljiva ponašanja. Pogotovo ne da na njih reagujete. Izborite se sa svojim strahovima, preuveličavanjima u glavi, prekinite da mislite da se dešava nešto vama iza leđa i dajte osobi koju volite podršku koja joj je sada neophodna. Količina ljubavi koju nosite je ogromna – sada je neštedimice izručite na voljeno biće. Slobodne Ribe – ne zna se šta je sada jače kod vas – da li romantični zanos da li strasti koje ključaju….Šta god da je – idete ka novoj ljubavnoj priči….

Posao

Imate osjećaj da se od vas traži nemoguće. Nadređeni očekuju da sve držite pod svojom kontrolom i da budete na jedno tri do četiri mjesta odjednom….Naravno da vas sve ovo iscrpljuje i oduzima vam ogromnu količinu vremena, ali negdje ste svjesni da će vam se prije ili kasnije, isplatiti. Doduše, nekima se može isplatiti već ove sedmice, i to kroz novu poslovnu ponudu, unapređenje ili više novca u vašem džepu. Takođe, ovo su dani u kojima pokrećete za vas veoma bitna pitanja.

Novac

Dobra finansijska situacija. Mogućnost više priliva.

Zdravlje

Mogućnosti za alergije i manje prehlade.

Izvor: B92/ Autor: mojastrolog.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.