Sedmični horoskop od 11. do 17. marta

Objavljeno: 11. 3. 2019 u 13:51h

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Hrana

Vrlo je važno da u ovom periodu što više rasteretite svoj stomak i unosite hranu koja se lako vari. Ne samo zbog probavnih smetnji, već i iz razloga što teška hrana može pojačavati probleme sa cirkulacijom i pritiskom.

Ljubav

Sa voljenom osobom postoji intenzivan kontakt, ali i sukob volja. Malo se tvrdoglavite, malo ne razumijete jedno drugo, a malo i oboje tvrdite da je ona druga strana kriva za trenutnu neusklađenost. Vama će izgledati da vaše drago biće mijenja raspoloženja svaki čas, a sa druge strane – partner će tvrditi da ste vi teški kao crna zemlja i da se sa vama ne može izaći na kraj. Strasti su kod oboje naglašene, pa ono što vas muči rješavajte u spavaćoj sobi…..Slobodni Ovnovi – polje prijatelja i društvenih aktivnosti je jako, što znači da čak i ako ste vi statični i bezvoljni – prijatelji će vas izvlačiti iz kuće i tjerati u provod. A tada je sve moguće – udvarače svakako privlačite – vi birajte hoćete li nešto ozbiljno ili avanturu….

Posao

U ovoj sedmici ste vrlo praktični, vrlo racionalni i na žalost – vrlo spori. Bili biste vi brži da možete, ali ne da vam se. Izluđuje vas to što morate sve koračić po koračić, a najradije biste potrčali i oduvali sve prepreke ispred sebe. Jeste, stoji da vi vidite da sa ovakvim načinom funkcionisanja sve nekako polako dolazi na svoje mjesto, ne možete da se požalite, ali negdje iznutra vas to jede i jako vam smeta jer imate osjećaj da vam je energija prigušena.

Novac

Velika borba za poboljšanje u finansijskom segmentu se nastavlja. Pobijedite u jednoj bici, a drugo ratište se otvori. Na žalost, takav je period…..

Zdravlje

Ishrana, oscilacije pritiska, čak su mogući i problemi sa cirkulacijom, hormonima, alergijama. Takođe – grlo vam je još uvijek vrlo osjetljiva tačka.

Bik

Hrana

Ne postoji teorijska šansa da malo ne pretjerate sa hranom u ovoj sedmici. Možda nećete pasti baš pred svakim iskušenjem, ali postojaće momenti kada jednostavno nećete uspijevati da se uzdržite. Ako ništa drugo – kasni večernji sati će vam otvarati apetit….

Ljubav

Vi u ovu nedjelju ulazite u jako promjenljivom i nestabilnom raspoloženju, a ni partner nije ništa bolji od vas. Dok je sa jedne strane očigledno da ne možete jedno bez drugog, isto toliko je evidentno da će biti dovoljna jedna riječ da vas natjera da budete grubi, teški ili da se posvađate. Zato ćete u ovoj nedjelji šaltati sva moguća raspoloženja – ljubav, suze, smijeh, privrženost, rasprave, nepodnošenje, bitka. No, što se tih „bitaka“ tiče – samo da znate – svako čudo za tri dana…..Slobodni Bikovi – iskaču vam neki bivši i nešto hoće od vas, a vama sada stvarno nije do toga da vas smaraju i dave. Sve to izgleda otprilike ovako – e, super baš mi je drago što si dobro….ne, ne mogu da se vidim sa tobom, prezauzet/a sam…..

Posao

Sve radite onako kako vi smatrate da treba – pa kome se sviđa, sviđa se….a kome se ne sviđa – može da se makne, i to odmah…..Znate da ste vi u pravu i od toga ne odustajete ni mrvicu. U ovoj će sedmici vaši živci biti prilično rastegnuti, jer će biti milion i jedna situacija koja će vas izbacivati iz takta. Kao da su se svi udružili da vas nerviraju. Znate, možda korijen svih ovih problema i ne leži u drugim ljudima. Vi trenutno nosite jednu vrlo eksplozivnu i nestabilnu energiju koja prosto traži da izleti napolje…..

Novac

Ništa u ovom segmentu nije strašno, ali vi jednostavno ne osjećate sigurnost pa vam to stvara napetost i nervozu…

Zdravlje

I dalje su ta stresna stanja pod čijim ste uticajem trenutno glavni okidač za bilo koju zdravstvenu problematiku….

Blizanci

Hrana

Za ovaj čudan, neusklađen prelazni vremenski period u kojem se vi osjećate ni na nebu ni na zemlji, potrebno je mnogo vitamina i minerala, potrebna je ishrana koja vam donosi snagu a ne opterećuje želudac. Supice, čorbice, mnogo svježeg povrća i voća….

Ljubav

Pošto se i dalje nastavlja period u kojem je evidentna neusklađenost u odnosu sa voljenom osobom, pojedini zauzeti Blizanci mogu eventualno potražiti utjehu u kontaktu sa nekim iz prošlosti ili se okrenuti osobi koju upoznaju preko poslovnog segmenta a koja pokazuje zainteresovanost za njih. Ok, tražite način da poboljšate svoje raspoloženje i to je u redu….ali nemojte prekoračiti neke granice, jer će vam se to prije ili kasnije obiti o glavu….Slobodni Blizanci funkcionišu dvojako – Ili čeznutljivo uzdišete i razmišljate o prošlosti….Ili se nešto kao muvate sa osobom koju ste upoznali preko posla – a i ovo ide skokovito – ova osoba vam čas prija, čas vas nervira svojim ponašanjima i stavovima….

Posao

Lijepo ne znate kome da vjerujete i u koga da se pouzdate. Previše puta ste se u proteklom periodu opekli na raznorazna obećanja i „prave“ informacije i sada, kada vam neko nudi svoju pomoć – niste sigurni koliko je ova osoba pouzdana. Ne znam šta bih vam tu rekla. Neko vam zaista sada može pomoći, ali problem je u tome što će ovo biti skopčano sa uslovima ili posljedicama koje vam možda baš i ne odgovaraju u potpunosti….Sami ćete morati da odlučite da li je ovo pravo za vas…

Novac

Prilivi su trenutno stabilni, ali troškovi divljaju. I vi isto divljate iznutra zbog ovakve situacije, ali trenutno ne možete uraditi mnogo….

Zdravlje

Energetski niste u potpunosti svoji. Uhvatio vas je proljetni umor i povremeno jedva fukcionišete. Uskoro će se situacija popraviti….

Rak

Hrana

Ozbiljniji problem sa varenjem koji će biti naročito intenzivan u prvoj polovini nedjelje može vas zaista natjerati da se mnogo odgovornije pozabavite pitanjem ishrane. Apetiti trenutno jesu naglašeni, ali ne smijete dozvoliti da vladaju vama.

Ljubav

Da je sve savršeno u vašim partnerskim odnosima – pa i nije. Isto tako – svjesni ste da mnogo toga trenutno zavisi od vas, od vaše fleksibilnosti, prilagodljivosti, od vaše sposobnosti da neke stvari i prećutite ili da ne dozvolite da vas dotiču. Prosto rečeno – ako žudite za raspravama i tenzijom – dobićete ih, no ako trenutno imate strpljenje i želite mir sa voljenom osobom – i to ćete uspjeti da ostvarite. Slobodni Rakovi – sve je lijepo, sve je fino, oko vas ima udvarača a ne može se poreći da je i vama neko simpatičan. Međutim i dalje stoji ono – neke granice se ne prelaze i u suštini – ništa se ne konkretizuje. Da li je greška u drugoj osobi? Ne, kočnica je kod vas…..

Posao

Zbog nekih situacija ili ljudi u poslovnom segmentu ste bijesni ili razočarani. Ovo će pogotovo biti naglašeno ukoliko ste se vi ponašali maksimalno korektno, a odgovoreno vam je na potpuno drugačiji način. Bitno je da su vama srce i savjest na mjestu, i da ste čisti pred sobom. Iako su međuljudski odnosi trenutno nestabilni, to ne znači da vi u ovoj sedmici ne možete ostvariti jedan značajan pomak. To može biti potpisivanje važnog ugovora ili početak saradnje koji mnogo obećava.

Novac

Neka zaostala isplata će biti regulisana prema vama u ovoj sedmici. Kod nekih Rakova je čak moguće i povećanje prihoda.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika, ali dovoljna da vas iritira i da budete okupirani njome. Regulišite ishranu.

Lav

Hrana

Pred vama je sedmica u kojoj je posebno naglašena neumjerenost i pojačani apetiti. Iako ćete se truditi i pokušavati da kontrolišete ishranu, konstantno će se pojavljivati izazovi kojima teško da možete odoljeti.

Ljubav

Nastavlja se period čudnih i konfuznih situacija sa voljenom osobom. Povremeno ni vi sami sebi ne možete da objasnite niti šta osjećate niti šta želite od voljene osobe. A i ta osjećanja su dosta promjenljiva – u jednom momentu osjećate iskrenu ljubav, u drugom vam je potpuno svejedno, a u trećem ste kao prijatelji, drugari i ništa više od toga. Kao što ste vi zbrkani u glavi, isto tako je zbrkan i partner. Šta možete da uradite? Da ne reagujete. Ubrzo će mnoge stvari biti jasnije i misli čistije….Slobodni Lavovi – osoba koja se mota oko vas na sve načine pokušava da vam se uvuče u srce. No, kod nje postoji nešto što vama smeta, što vas odbija i zbog čega ne možete da se prepustite.

Posao

U ovoj nedjelji kao da će mnogo toga promovisati pored vas. Radni elan baš i nije na nekom nivou i vi ćete prionuti na posao i obaveze tek onda kada budete ozbiljno pritisnuti rokovima i naravno – sve uraditi u posljednjem trenutku. Ono što se dešava oko vas ne daje vam neku naročitu nadu da ćete uspjeti da ostvarite svoje planove, ali trenutno ne vidite na pravi način pa nemojte spuštati sebe – blizu ste perioda kada će se sve situacije pokrenuti značajno većom brzinom.

Novac

Jedna veća isplata kojoj se prilično dugo nadate očekuje vas tokom ove sedmice. Naravno, ni to neće doći lako i mora biti skopčano sa vašim nerviranjem i brigom.

Zdravlje

Mnogo toga vam zadaje brigu i nervira vas i vi prvenstveno niste mentalno mirni u ovoj nedjelji. Osjećate pad energije i iscrpljenost.

Djevica

Hrana

Bilo kakva vrsta pretjerivanja i neumjerenosti kada je ishrana u pitanju brzo će se odraziti na vas. Mogući su problemi sa varenjem i crijevima. Izbjegavajte alkohol u širokom luku, a svakako se potrudite da svoje navike po pitanju hrane promijenite.

Ljubav

Trenutno ste u nekom svom filmu i najviše vam odgovara ili da ćutite ili da budete u kontaktu sa drugim osobama, samo ne sa emotivnim partnerom (najgora varijanta bi bila da se domunđavate sa nekim iza leđa partneru…..). Iskreno rečeno, mislim da se to osobi koju volite neće ni malo dopasti – jedno vrijeme može potiskivati svoje nezadovoljstvo, ali budite sigurni da će vas preslišati prvom prilikom. Spriječite ovo tako što ćete svoju pažnju usmjeriti i ka njoj. Slobodne Djevice mogu biti prilično zainteresovane pojavom osobe koja će ostaviti veliki utisak na njih. No, moram da vas razočaram – pitanje je koliko je ova persona zaista iskrena prema vama i da li nešto krije od vas (a vjerovatno je da krije….)

Posao

Dešavanja na dnevnoj bazi nikako se ne uklapaju u vaše planove, ali to ne znači da treba odustati od njih. Samo je potrebno sačekati povoljniji trenutak da ih aktivirate. U ovoj ćete sedmici doći u priliku da se ponovo pozabavite jednom poslovnom prilikom za koju ste mislili da ste je ispustili. Takođe, neko sa kim ste stupili u kontakt u januaru ili februaru sada vam nudi saradnju koja vam na prvi pogled izgleda kao veoma dobra. Da, ovo bi trebalo uzeti u obzir i ozbiljno razmisliti….

Novac

U ovoj nedjelji vrlo neuspješno baratate novcem, pa bi trebalo izbjegavati bilo investicije, bilo neke veće kupovine i trošenja…

Zdravlje

Sedmica u kojoj ste naglašeno osjetljivi i u kojoj se možete brzinski prehladiti ili pokupiti neki virus. Takođe, problemi sa probavom.

Vaga

Hrana

Na svu sreću pa će vam tempo života ove nedjelje biti značajno ubrzan, pa nećete imati baš dovoljno vremena da svaki put kada ogladnite prionete na po neki zalogaj. Jer, bićete gladni maltene pa non stop. Onda kada uspijete da izdvojite dovoljno vremena – čistićete sve pred sobom….

Ljubav

Kažu – kako zračiš, tako privlačiš….A vi u ovom periodu zaista zračite. Proljepšali ste se, iz vas izbija jedna divna, opuštena energija a osmijehom možete osvojiti svakog. Ako ste slobodni, to vam je super – privući ćete nove osobe u život, i ovakve i onakve, pa vi gledajte šta ćete sa njima i da li ćete nešto uopšte da radite. Družite se, veselite se, provodite se….ili volite – već kako vam je po nahođenju. Međutim, ukoliko ste zauzeti vi tako lijepi i prelijepi – uopšte vam nije jasno kako partner ne reaguje na vas na onaj način na koji svi drugi reaguju….I zato ste povremeno baš bijesni jer smatrate da vas je vaše voljeno biće gurnulo u neki drugi plan. Pa dobro, možda i jeste malkice….Ali ne shvatajte to lično, jer nema veze sa vama….

Posao

Neki pućete se pitati da li je moguće da lavina poslovnih obaveza i onoga što morate uraditi „odmah i sada “ uopšte ima namjeru da se zaustavi ili ćete na ovaj način funkcionisati ili dok se ne onesvijestite ili dok ne pobjesnite na sve? E sad da vas naučim – sjetite se da je vaša vladarka trenutno u znaku Vodolije – zato sa svima uz osmijeh, prijateljski, slatko, ljupko….i tako ljupko postavite granice i podvucite crtu. Da se niko ne naljuti i da još ispadne da svima izlazite u susret….ali onda kada vama to odgovara…..

Novac

Lijepo vi zarađujete, ali to nije dovoljno da biste bili mirni. U ovoj sedmici pravite kombinacije od kojih će i vas glava zaboljeti, ali ćete ipak uspjeti da podmirite sve troškove i obaveze….

Zdravlje

Dobro ste, a niste baš sto posto. Ništa se strašno ne dešava, ali te neke sitne tegobe i problemi vas baš nerviraju…

Škorpija

Hrana

Ako vam neko kaže da ste se ugojili – pojedite ga. Naravno, ovo jeste šala – ali mora se priznati da ste mi se malkicko ubucili, zaokruglili, nabacili krofnice i šlaufčiće. Hoćete da smršate u ovoj nedjelji? Pa neće da može….biće dobro ako se ne ugojite još….

Ljubav

Samo da znate – u vašim partnerskim odnosima niko nije zadovoljan trenutno. Prema tome, nemojte da mislite da ste jedini kojem nešto smeta i bode ga. Najgora varijanta je naravno da sada različitosti i sukobe u mišljenjima i stavovima iznosite u prvi plan. Rješenje nećete dobiti, samo ćete dobiti tenziju i obostrano frktanje. Ako ne možete da razgovarate normalno i opušteno, onda razgovore bolje preskočite. Pokušajte da igrate na kartu strasti, mada se mora priznati da je ovo samo privremeno rješenje…..Slobodne Škorpije – neki se bivši tu nešto petljaju oko vas a vi ne znate da li vam je svejedno ili vam je smiješno. Čak i ako vas neka od tih osoba za trenutak zainteresuje – brzo će vas proći….

Posao

Šef vas nervira i kolege vas nerviraju i saradnici vam idu na živce. Kao da su se svi đuture udružili da vas bodu u mozak, a što je najgore – iz ko zna kojih razloga vi ne možete adekvatno da im odgovorite. Sputavate sami sebe a najradije biste ih sve oduvali u jednom potezu. Ako je za utjehu – isto tako kao što oni nerviraju vas i vi njih živcirate. Kako će posao funkcionisati u ovakvoj atmosferi? Teško, na mišiće – ali ćete gurati i izgurati. No, jedva ćete čekati da ova sedmica prođe….

Novac

Prilivi vam dolaze u većoj mjeri nego inače ali ih vi samo prosleđujete dalje. Ako ništa drugo – bar ćete imati da pokrijete sve troškove i obaveze. I naravno – ostaćete bez dinara u džepu.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije loš, ali daleko je od dobrog. Pokušajte da budete umjereniji i sa ishranom, ali i sa trošenjem zalihe živaca….

Strijelac

Hrana

Nedjelja koja kao da donosi kulminaciju kada su nezdrave navike i pretjerivanje u ishrani u pitanju. Ukoliko ste na nekom zdravijem režimu ishrane ili ste otpočeli dijetu – ja ne znam kako ćete uspijevati da se uzdržite….

Ljubav

Vi se ponašate čudno i promjenljivo, partner se ponaša čudno i promjenljivo. Oboje kao da igrate uloge u različitim filmovima i ništa ne kopčate jedno drugo. Kada bi vi da volite, partner bi da se svađa – kada bi partner da priča, vi biste da ćutite….i tako redom….Postoji šansa da se u ovoj sedmici pokrene jedan ozbiljniji razgovor, koji bi bio otvoreniji i iskreniji nego inače i možda biste tu uspjeli da konačno pokrenete vašu priču u pravom pravcu….Probajte, možda uspijete….Slobodni pripadnici ovog znaka – osobe koje baš i ne želite vas opsjedaju, a one koje su vama simpatične kao da vas ne primjećuju. Ne odustajte u pokušajima da se približite nekome ko vam se dopada. Biće rezultata uskoro….

Posao

Bakćete se i trošite vrijeme na situacije i osobe koje i nisu toliko važne umjesto da se usmjeritena ono što vam je suštinski bitno. Jeste, stoji da vam drugi sada unose distrakciju, dekoncentrišu vas – ali mora se priznati da im vi jednim dijelom to i dozvoljavate jer ne umijete da kažete ne. Samo vi tako rješavajte tuđe probleme umjesto da se bavite svojima i daleko ćete dogurati….Bez šale sada – sjedite i ozbiljno se dogovorite sami sa sobom. Napravite listu svojih prioriteta i ne odustajte od nje….

Novac

Prilivi su dosta neujednačeni i nervira vas što ne možete da računate na novac koji vam je potreban. S druge strane – i dalje stoji dosta troškova vezanih za kuću i porodicu….

Zdravlje

Svjesni ste da su vam potrebne neke detaljnije analize i kontrole, pogotovo ako ste pripadnik starije generacije, ali to uporno izbjegavate….

Jarac

Hrana

Nešto bolje funkcionišete u ovom segmentu. Ipak, to što vam se apetit popravio ne znači da morate da navalite na brzu, konzerviranu hranu ili na slatkiše. Bareno ili grilovano povrće i meso, mnogo svježih salata, kiselo mlijeko, jogurt ili mladi sirevi – to je za vas…

Ljubav

Još jedna vrlo solidna nedjelja je pred zauzetim Jarčevima. Doduše, može biti nekih sitnih čarki, vezanih za novac ili za zajedničke planove, ali generalno gledano – ovo će biti samo trenutne distrakcije koje neće uspijevati da na bilo koji način poremete vaš odnos. Baš u ovom periodu gledajte da svaki trenutak kada ste slobodni provedete zajedno – ovo će samo učvrstiti vašu priču i učiniti vas jačim. Slobodni Jarčevi – i u ovoj nedjelji prošlošće biti aktivna. Moguć je konkretniji kontakt, prijedlog ili čak pokušaj pomirenja od strane bivšeg partnera. Ako vam je do toga – mirite se. Ako nije – čekajte još malo, jer pred vama se svakako priprema pozornica za ulazak potpuno nove glumačke postave….

Posao

Iako ste mislili da ste neke šanse propustili – one u ovoj sedmici ponovo pronalaze put do vas. No, isto tako – sve ono za šta ste smatrali da ste priveli kraju, riješili, ispunili ono na šta ste se obavezali – vjerovatno će doći na ispravku ili na ponovno razmatranje i rad. Pomalo će vas umoriti konstantni naleti obaveza sa kojima nikako da izađete na kraj. Takođe – svi vam se nešto obraćaju, svi traže vašu pomoć i podršku, a vi ne znate ni kako sa svojim obavezama da se izborite. Potreban vam je odmor, bijeg od svega

Novac

Sa novcem ste trenutno u blagoj zavadi. Na redovnost priliva trenutno ne možete da se oslonite. Jedino ste sigurni da troškovi dolaze, jedan za drugim, svakodnevno….

Zdravlje

Zdravstveni segment – onako. Čak i ako ne postoji nikakva konkretna tegoba – vi ste mi nešto na pola energije, dosta iscrpljeni….

Vodolija

Hrana

Na dnevnoj bazi se borite sa sobom, sa apetitima koji divljaju i koje nikako ne uspijevate da obuzdate. Pojedete nešto da zavarate glad, a već poslije pet minuta mjerkate šta biste još mogli da smažete…Trudite se da pobijedite sebe, šta da vam kažem….

Ljubav

Komunikacija se sa voljenom osobom u ovoj sedmici može poboljšati, a vi se makar jednim dijelom osjetiti rasterećenije vezano za neka pitanja koja su vam se rojila u glavi. No, i dalje ste u periodu koji je pomalo čudan iako se realno ne događa ništa loše u odnosu sa partnerom. Vi povremeno malkice sumnjate, a budite sigurni da i partner ima svoja razmišljanja koja u ovom trenutku ne želi da podijeli sa vama. Slobodni pripadnici ovog znaka – osobe iz prošlosti se u sve većoj mjeri pojavljuju, zbog nekih vam je drago a neke biste najradije zaobišli u širokom luku. Vi se, generalno gledano, sada osjećate jako dobro u svojoj koži i svjesni ste da privlačite pažnju i poglede. No, i dalje čekate pravu osobu da vas „pokrene“.

Posao

Neki će se stari dogovori i poslovni pregovori u ovoj sedmici pokrenuti, što će vam konačno donijeti da ste opušteniji i da se ponovo nadate da ćete ovo uspjeti da privedete kraju. Voljelibiste da to bude što prije, ali negdje ste spremni i da sačekate. Ono što vam je u ovom periodu loše jeste velika neorganizovanost i opšta konfuzija na dnevnoj bazi. Teško izlazite na kraj sa obavezama, a skloni ste da prihvatate nove, sve iz razloga da biste pojačali priliv novca. Vodite računa da ne zaboravite neke bitne detalje….

Novac

Ovaj segment vam je prilično bolna tačka, iako se ne možete požaliti na prilive. Problem su troškovi i dugovanja koja jednostavno ne uspijevate da kontrolišete.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem – ili imate nesanice ili nikako ne uspijevate da spavate dovoljno da biste se probudili svježi i odmorni.

Ribe

Hrana

Pojačan apetit je nešto što će vas sačekati u ovoj sedmici. Vi znate šta je vaša slaba tačka – promjenljiva i nestabilna raspoloženja zbog kojih i možete navaliti da se tješitehranom….Pokušajte da izbjegavate slatkiše, konzerviranu i brzu hranu.

Ljubav

Iako je teško i iako vam nije do toga – ipak biste trebali da vi pokrenete priču sa voljenom osobom o onim stvarima i pitanjima koja vas muče. Čak i ako se druga strana sada povlači u ćutanje – vi biste trebali da progovorite. Znam da bi vama mnogo više odgovaralo da se partner izjasni, ali pošto je malo vjerovatno da će do toga sada doći, vodite se onim – Ako neće brijeg Muhamedu, hoće Muhamed brijegu. Dakle, progovorite – jer se u ovoj nedjelji mnogo toga može raščistiti i riješiti….Slobodni pripadnici ovog znaka trenutno su suviše zaokupirani prošlošću da bi imali oči za bilo koga drugog. Džabe što se oko vas motaju udvarači, vi nikoga ne primjećujete….

Posao

Sada je pravi trenutak da se riješe neke situacije koje su pokrenute u mjesecima koji su iza vas. Iako vam baš nije po volji da ovo ponovo iznosite na dnevni red, to je potrebno da biste vi bili mirni i da biste znali tačno koje su vaše pozicije. Moguće je da ćete morati da razgovarate sa nadređenima i nemojte se sklanjati niti bježati od toga. I pored toga što početna faza razgovora može biti neprijatna, više je nego izvjesno da će krajnji rezultat biti povoljan po vas….

Novac

Bez razloga brinete kada je finansijski segment u pitanju. Ima troškova koje niste planirali, ali ćete uspjeti da ih zatvorite.

Zdravlje

Odmor, relaksacija, šetnja, dobar i kvalitetan san i naravno – umjerenost u ishrani. Sve ovo će biti dovoljno da biste se osjećali dobro….

Izvor: B92 / Autor: mojastrolog.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.