McDonald's – radovi u završnoj fazi (foto)

Objavljeno: 10. 10. 2012 u 10:30h

Radovi na rekonstrukciji i adaptaciji prostora za prvi McDonald's restoran u Republici Srpskoj ulaze u završnu fazu. Svi građevinski radovi su završeni, a već su postavljeni namještaj i mašine. Do kraja sedmice planirani su završni poslovi i početak velikog spremanja za svečano otvaranje.

Banjalučki McDonald's izgrađen je i biće uređen po posljednjim svjetskim standardima i trendovima arhitekture i dizajna, a sve u skladu sa standardizovanim modelom McDonald's restorana u svijetu, kao i McDonald's ponudom – prirodnom na moderan način.

Prije svega, radi se o modernom dizajnu, koji je zapravo dominantno kombinacija modernosti aluminijuma i intenzivnih boja, s jedne, i prirodnih boja i drveta, s druge strane. Posebna pažnja posvećena je osvjetljenju koje je u potpunosti prilagođeno zahtjevima svakog kutka restorana, i u tehničkom i u estetskom smislu.

Sa 193 sjedeća mjesta na 800 kvadratnih metara, iskorištenost prostora je maksimalna i raznovrsna. Mjesta su raspoređena s ciljem savršene udobnosti i ugodnosti, te s namjerom da odgovore na potrebe svih profila gostiju i svih prilika: tu su viseći stolovi za brz obrok, manji i veći separei za porodični ili obrok u društvu, sto za veće društvo, kao i vrlo zabavan separe za organizaciju rođendana i sličnih proslava.

Posebno skladan i topao ambijent goste McDonald's restorana dočekaće u McCafe-u, mjestu za opuštanje i savršen užitak u velikom izboru kafa, čajeva i kolača, idealnom za ugodan razgovor s prijateljima, poslovne sastanke ili vrijeme odvojeno samo za sebe.

McDonald's Banjaluka posebno je ponosan što su svjetski standardi ispunjeni domaćim kapacitetom. Sve poslove na izgradnji i opremanju restorana obavljaju kompanije iz Republike Srpske, a u građevinske radove investirano je skoro milion KM.

Restoran u Banjaluci 18. oktobra pridružiće se porodici više od 33 hiljade McDonald's restorana u 199 zemalja.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/mcdonalds-radovi-u-zavrsnoj-fazi-foto/||CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)