Banjaluka: Informacija o vodosnabdijevanju za 8. decembar

Objavljeno: 8. 12. 2017 u 09:29h

U toku prethodnog dana vodosnabdijevanje grada bilo je uredno, osim dijelova gdje su izvođeni radovi na mreži. Ista situacija očekuje se i za dane vikenda.

Ekipe Vodovoda danas, u petak, 08.12.2017. godine izvodiće radove na cjevovodu u sljedećim ulicama:

  • Vida Nježića 35 c (Ada)
  • Branka Koščice 33 (Kočićev vijenac)
  • Pionirska 28 (Obilićevo)
  • Put za Gradinu (Dragočaj)

Izvođenje radova na pomenutim lokacijama može u periodu od 08:00 do 15:00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenim ulicama.

Danas, 08.12.2017. godine zbog radova na mjerenju na vodovodnoj mreži mogući su povremeni padovi pritiska u naseljima: Trn, Jablan, Glamočani i Bukovica.

Kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Napomena

Nakon brojnih aktivnosti provedenih u sklopu druge faze projekta “Sačuvajmo naše rijeke, sačuvajmo Vrbas”, u periodu od 11. do 15. 12. 2017. godine, u prostorijama Muzeja Repubike Srpske, svi zainteresovani građani moći će da posjete izložbu samostalnih radova učenika ekoloških sekcija iz pet banjalučkih osnovnih škola.

Posebnu zanimljivost predstavlja činjenica, da je izložba i takmičarskog karaktera, te će svakom posjetiocu Muzeja RS, u gore navedenom periodu, biti omogućeno da glasa za najbolje ekološko ostvarenje.

Timovima, tj. školama čiji radovi osvoje najviše vaših glasova i glasova stručnog žirija, u ime projekta “Sačuvajmo naše rijeke, sačuvajmo Vrbas” ,na dan zatvaranja izložbe 15.12. 2017. godine u 12 časova, u prostorijama Muzeja RS, biće uručene i vrijedne nagrade.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.