Upoznajte ZwCAD softver, koji sa preko 900.000 korisnika prijeti da potisne AutoCAD

Objavljeno: 8. 4. 2019 u 16:47h

Ručno crtanje pri izradi tehničkih crteža je odavno postalo dio istorije. Potrebe tržišta i razvoj standarda pri radu su učinili da ovakvu praksu zamijene programi, koji osiguravaju veću preciznost pri izradi kompleksnih nacrta, obezbjeđujući pritom uštedu vremena, te pružajući sigurnost u rezultate.

U ovom tekstu ćemo vam predstaviti najrasprostranjeniji CAD program u regiji, a radi se o softveru ZwCAD. Sa rastućim brojem korisnika od preko 900.000 i rasprostranjenošću u više od 90 zemalja, tehnologija ovog softvera postala je dostojna zamjena poznatijeg AutoCAD-a. Pa tako u odnosu na njega donosi i benefite za svoje korisnike, što možete pogledati na sljedećem linku.

Koje su prednosti ZwCAD-a?

Licenca ovog softvera, kompanije GEOSOFT je trajna, a pritom 10x jeftinija od one koja je potrebna za AutoCAD. Takođe, zamjenjuje AutoCAD, a sve ostale verzije zamjenjuju AutoCAD i ZwCAD. Efikasnost i stabilnost programa inženjerima su svakako od velike važnosti u praksi, pa tako ZwCAD na svojoj platformi upravo to i omogućava, budući da ne koristi Intelicad platformu poput većine CAD softvera.

Mogu ga koristiti strojari, geodeti, građevinari – svi oni koji se bave tehničkim crtanjem, za projektovanje, kreiranje ili sl. u *.dwg ili *.dxf datotekama.  Osim toga, trajne licence omogućiće korisniku i firmama veću korist i zaradu.

Testni period i poručivanje

Možda je u dosadašnjem radu AutoCAD bio program na koji ste navikli, no ukoliko dosad niste bili u dodiru sa ZwCAD-om, u ovom članku vam omogućujemo i upoznavanje ovog softvera. Njegove funkcije u testnom periodu od mjesec dana možete provjeriti na sljedećem linku zwcad.ba.

Pored toga, super stvar za sve potencijalne kupce je vijest kompanije GEOSOFT da je obezbijedila i akcijski popust od 10% do 01. juna 2019. za sve naše čitaoce, koji popune kontakt formu u prilogu. Dodatna akcijska ponuda donosi onom  ko kupi ZWCAD 2019, FREE licencu za ZWCAD 2020! Ova ponuda je aktuelna do 20.5.2019.

Pošaljite upit za akcijsku cijenu

Za detaljnije informacije možete posjetiti sajt zwcad.ba, a upite za kupovinu sa akcijskim popustom ili test ovog programa, možete ostvariti popunjavanjem kontakt forme u nastavku.

Postavite vaše pitanje?*


Molimo unesite ispravne kontakt podatke da bismo Vam mogli odgovoriti na upit

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.