Još para za uklanjanje kućica iz Glamočana!

Objavljeno: 1. 12. 2017 u 20:26h

 Za posao uklanjanja otvorene su tri pristigle ponude. ATV nezvanično saznaje da je posao dobilo preduzeće MG Mind. To nisu potvrdili ni negirali, iz navedenog preduzeća, ali ni iz Puteva Srpske.

“Ja nemam izvještaj komisije koja pregleda tendersku dokumentaciju, tako da samim tim nemam ni izvještaj ko je prošao. Ja jedino što vama mogu reći jeste da su bile tri ponude i da sada komisija vrši pregled dokumentacije da se vidi da li sve tri ponude ispunjavaju uslove iz javnog poziva”, rekao je Nenad Nešić, v.d. direktor JP “Putevi Srpske”.

Koji je rok za uklanjanje, koja je krajnja cijena, znaće se, kaže Nešić, u utorak, a do tada, ništa ne komentariše. Samo za posao uklanjanja, biće izdvojeno duplo više novca nego što prvobitno planirano, tačnije 1,5 miliona maraka.

Poreske obveznike montaža i demontaža tih kućica koštaće ukupno više od 3,5 miliona maraka. Sve to za kućice koje, od 2013. godine, građanima Srpske nisu bile samo beskorisne nego su i itekako naškodile. U njihovoj blizini, godišnje se desi i do 20 saobraćajnih nezgoda.

Zbog naplatnih kućica, bivši rukovodioci Puteva Srpske našli su se i na sudu prije dvije godine. Istraga je, ipak, prekinuta jer nije bilo dovoljno dokaza, a ni danas se ne zna da li će iko, zbog spornih kućica, da odgovara.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.