Sa 110 kilograma omršavila na 57, kombinujući zeleni čaj i teretanu (Video)

Objavljeno: 8. 7. 2017 u 13:17h

Šibon Tornton (23) nikada nije imala problem sa kilogramima, sve dok nije rodila djevojčicu Tiu, prije tri i po godine.

Iako je već dodala trudničke kilograme, Šibon je poslije porođaja nastavila da se goji, a nakon razvoda sa suprugom slučaj je postajao sve gori i gori.

Ona je u tom trenutku imala 110 kilograma, pretio joj je dijabetes, a kao posljedica stresa javila se i depresija.

Bježeći od problema, Šibon je nastavila da jede brzu hranu, provodila je noći ispred televizora i izbjegavala je svaki vid aktivnosti.

Nakon razgovora sa psiholozima i konzumiranja antidepresiva, Šibon je rešila da uradi nešto po pitanju svog života i izgleda.

Sve je počelo od pretrage na internetu. Tada je mlada mama na jednom forumu pročitala iskustvo korisnice koja je smršala konzumirajući zeleni čaj.

Ne očekujući nikakve posebne rezultate, Torntonova je počela da pije ovaj napitak, kada je počela da primjećuje promjene: masne naslage su počele da se otapaju!

ŠIbon ističe da je čaj pila kad god se sjetila, a njena minimalna doza su bile dvije šolja na dan.

“Prvih 15 do 20 kilograma sam izgubila zahvaljujući zelenom čaju. Mjerila sam svoj struk, a on je postajao sve tanji i tanji, iako nisam radila nikakve vježbe”, ističe ona sa ponosom.

Ipak, malo kasnije, krenula je da uvodi i sport. Tako je poslije godinu dana njena težina pala ispod 57 kilograma.

“Nastavila sam da pijem zeleni čaj, a tri puta nedjeljno sam vježbala u teretani”, rekla je ona.

Što se tiče ishrane, mlada mama je istakla da je brzu hranu zamjenila povrćem i voćem, od kojih pravi napitke, ali i da još uvijek sebe ponekad počasti nekom grickalicom.

https://www.youtube.com/watch?v=FLy70r_H1yY

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/sa-110-kilograma-omrsavila-na-57-kombinujuci-zeleni-caj-i-teretanu-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot