Napitak koji ubrzava metabolizam i topi višak kilograma

Objavljeno: 8. 6. 2017 u 13:44h

Prije nego što posegnete za nekom od dijeta koje često imaju kratkoročno dejstvo, razmislite o prirodnim načinima da ubrzate metabolizam, a samim tim i skinete višak kilograma.

Takav prirodni napitak vam je na dohvat ruke, a potrebni su vam samo limun i topla voda.

Ako svako jutro prije doručka iscedite u čašu jedan limun, pomešate njegov sok s toplom vodom i popijete limunadu, ne samo da ćete podstaći topljenje masnih naslaga, već i očistiti jetru i organizam od nagomilanih toksina.

Topla voda i limun su dobitna kombinacija za ubrzavanje metabolizma i sistema za varenje, što utiče na zdravo mršavljenje od kojeg vam se neće vraćati neželjeni kilogrami.

Ovaj prirodni napitak možete da pijete i tokom dana, ali se najviše preporučuje ujutro, na prazan želudac. Limunadu treba piti gutljaj po gutljaj, a pola sata nakon toga možete da doručkujete.

Limun sadrži visoke količine vitamina C, zbog čega ima nevjerovatno pozitivan uticaj na poboljšanje imunološkog sistema. Limun takođe pospješuje pročišćavanje krvi, a smatra se da pomaže i kod različitih oboljenja kardiovaskularnog sistema.

Međutim, topla voda i limun neće tek tako eliminisati višak kilograma. Osim ovog napitka, potrebno je da povedete računa o ishrani, a da biste pojačali njegovo dejstvo, tokom dana pijte što više vode sa nekoliko kapi limunovog soka.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/napitak-koji-ubrzava-metabolizam-i-topi-visak-kilograma/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])