Šta salce otkriva: Obračunajte se sa masnim naslagama na pravi način

Objavljeno: 28. 3. 2017 u 10:13h

Ženama se uglavnom višak kilograma “lijepi” oko stomaka ili nogu. Međutim, svako tijelo je priča za sebe, i svako ima svoje kritične tačke, a u zavisnosti od toga razlikuje se i proces skidanja kilograma, ali se razlikuju i zdravstveni problemi kojima ste podložni.

Masnoće u gornjem dijelu tijela

Unosite mnogo više kalorija nego što vam je potrebno, pa biste morali da smanjite unos i počnete sa vježbanjem. Ljudi kod kojih se višak skuplja na ovaj način imaju velike šanse da obole od dijabetesa tipa 2, apneje u snu i povišenog pritiska.

Veliki stomak

Pivo i druge alkoholne napitke svedite na najmanju moguću mjeru.

Donji dio stomaka

Patite od depresije i anksioznosti. Pokušajte da se bavite jogom kako biste umirili um i izvježbali tijelo.

Veliki stomak i masni prevoji u gornjem dijelu leđa

Previše sjedite.

Kako krenete da vježbate, tako će mast krenuti da nestaje. Skloni ste dijabetesu, pa povedite računa o ishrani, i preporučljivo je da unosite više malih obroka u toku cijelog dana.

Problematičan struk, butine i zadnjica

Problem će riješiti kardiovaskualrne vježbe.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/sta-salce-otkriva-obracunajte-se-sa-masnim-naslagama-na-pravi-nacin/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot