Skinite 5kg viška bez gladovanja!

Objavljeno: 23. 3. 2017 u 13:56h

Ukoliko želite da se oslobodite viška kilograma nije neophodno da se izgladnjujete.

Promijenite nekoliko navika, uvedete novine i rezultati neće izostati.

Voda

Prije obroka popijte dvije čaše vode – osim što ćete imati privremen osjećaj sitosti, ova količina tečnosti će ubrzati vaš metabolizam.

Jogurt – prvi obrok

Prvi obrok treba da vam bude jogurt sa lanenim sjemenkama ili još bolja varijanta jeste da umjesto jogurta uzmete kefir.

Grejpfruit

Prije glavnog obroka pojedite pola grejpfruta – ovo voće je oblilno sredstvo za ubrzavanje metabolizma, a samim tim pomaže pri eliminisanju masnih naslaga.

Jedite polako

Jedite polako i žvaćite dobro – na ovaj način ćete brže osjetiti sitost i lakše ćete svariti hranu.

Smanjite količinu

Dokazano je da je bolje imati više obroka koji su količinski manji – posljedično ćete imati brži metabolizam i vitku liniju.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/skinite-5kg-viska-bez-gladovanja/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot