Nevjerovatan poduhvat: Za manje od godinu dana izgubio čak 81 kilogram (Foto)

Objavljeno: 24. 2. 2017 u 16:01h

Nevjerovatna poduhvat jednog 22-godišnjeg mladića iz Teksasa koji se za manje od godinu dana prepolovio kada je u pitanju kilaža.

Naime, Andy Albertson iz Teksasa je imao 144 kilograma, a sada kada stane na vagu stanje pokazuje 63 kilograma.

“Mislim da sam prvi put postao svjestan svoje težine u petom razredu. Tada je počelo zlostavljanje koje se nastavilo kroz moje školovanje. Znao sam da se ne mogu pridružiti prijateljima u bavljenju sportom, a mrzio sam kako sam izgledao i kako sam se osjećao. Ljudi su me posmatrali i osuđivali na temelju moje težine”, izjavio je Andy.

Kritično razdoblje bilo je u januaru 2015. godine, kad je odlučio krenuti u teretanu i trčati sat vremena dnevno, piše The LAD Bible.

Nakon što je izgubio prvih 25 kila, dalje nije išlo. Stoga je odlučio potražiti pomoć kod ličnog trenera Jerryja Hughesa, koji mu je smislio plan i program prehrane i vježbanja.

“Sada je to skroz drukčija priča. Volim kako izgledam i kako se osjećam, a u teretani uživam i psihički izazivam samog sebe”, kaže Andy.

Izvor: avaz.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/nevjerovatan-poduhvat-za-manje-od-godinu-dana-izgubio-cak-81-kilogram-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot