Počeli ste da vježbate? Evo poslije koliko vremena možete doživjeti “transformaciju”

Objavljeno: 25. 1. 2017 u 11:40h

Trener Bobi Maksimus otkrio je magičnu brojku, tačnije vreme koje je potrebno da provedete u teretani kako biste mogli konačno da kažete da ste u formi.

Vjerovali ili ne, potpunu transformaciju i trud koji ste uložili možete vidjeti tek poslije 130 sati provedenih u teretani. Dakle, ukoliko idete pet puta nedjeljno već za šest mjeseci ćete već primjetiti koliko ste daleko dogurali.

“U fitnesu nema magične pilule ni prečica. Biti u formi zahteva nevjerovatno težak rad. Većini ljudi je potrebno 130 kvalitetnih sati da budu u formi“, kaže Bobi.

Trener kaže da sati u teretani ne treba da budu prijatni, naprotiv – težak rad i izlazak iz komforne zone donose rezultate i pravu promjenu.

Ukoliko ste sposobni na vježbanje od 130 sati, ali i na ponašanje van teretane u vidu opreza u ishrani, imaćete uspjeha.

“Smatrajte ovo kao otplatom kredita. Jednom kada ga isplatite imaćete više novca na mjesečnom nivou. Kraj priče. Sve dolazi na naplatu i ne možete pobjeći od toga, a bez minimum 130 sati nema uspjeha“, zaključuje.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/poceli-ste-da-vjezbate-evo-poslije-koliko-vremena-mozete-dozivjeti-transformaciju/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])