Dame, pozor: Ne radite ovo sebi ako želite čvrste grudi

Objavljeno: 21. 1. 2017 u 16:43h

Kako žene stare, tako njihove grudi postaju sve opuštenije. Pored genetike, rađanja djece i dojenja, na ženske grudi utiču i svakodnevne navike.

U nedavno obavljenom istraživanju utvrđeno je da grudi stare dvije do tri godine brže nego ostatak tijela. Kako bi spriječili taj proces, obratite pažnju na sljedeće stvari:

Nagli gubitak ili dobitak kilograma

Ukoliko vaša težina varira od pet do deset kilograma, to neće značajno uticati na izgled vaših grudi, međutim, ukoliko stalno držite dijete u kojima gubite i do 15 ili više kilograma, vaše grudi će izgubiti elastičnost.

Pušenje

Posljedice pušenja imaju uticaj i na grudi, jer pušenje slabi dotok krvi u koži.

Sunce ili solarijum

Pretjerano izlaganje štetnim UV zracima dovodi do pojave bora, međutim i do smanjenja kolagena i drugih oštećenja na koži što rezultira da vaše grudi promene izgled i djeluju opuštenije.

Nošenje neprikladnog brushaltera

Ukoliko vaš brushalter ne podupire grudi kako treba, to je jedan od glanih razloga zbog kojih postaju opuštene. Prilikom kretanja se grudi gibaju, a to je stres za kožu, pa tako ona gubi elastičnost. Jako je važno kakav brushalter nosite.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/dame-pozor-ne-radite-ovo-sebi-ako-zelite-cvrste-grudi/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot