Mala promjena zbog koje je ova žena izgubila 35 kilograma (Foto)

Objavljeno: 12. 1. 2017 u 17:04h

Katrina Buening iz Misurija još od tinejdžerskih dana imala je problema sa viškom kilograma. Njena težina vremenom je dostigla 108 kilograma.

Ipak, Buening je za samo 16 mjeseci da izgubi čak 35 kilograma, i to bez držanja dijete, piše Independent.

Medicinske analize pokazale su da Buening ima teži oblik alergije na pojedine vrste namirnica. Jednom kada je to otkriveno, unos odgovarajućih namirnica doveo je do postepenog gubitka težine.

“Imam mnogo zdravstvenih problema vezanih za alergiju na hranu. Tokom svih ovih godina nisam bila svjesna toga da unošenje namirnica na koje sam alergična uzrokuje neprestano stanje upale u mom organizmu. A upravo je upala dovela do nagomilavanja kilograma”, rekla je Buening.

“Kad sam bila mlađa, stalno sam bila na dijeti. Prvi put sam počela da držim dijetu u 13. godini. Na alergiju sam sumnjala i ranije, a kada sam pre dvije godine otkrila da je zaista o tome reč i korigovala ishranu, došlo je do velike promjene”, dodala je.

Katrina o svojoj transformaciji piše na svom blogu i Instagram profilu, s nadom da će drugima poslužiti kao inspiracija.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/mala-promjena-zbog-koje-je-ova-zena-izgubila-35-kilograma-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot