Otkriće vijeka ili nova lažna nada: Bobice koje liječe sve vrste raka

Objavljeno: 14. 12. 2016 u 19:09h

Rak je jedna od najopasnijih bolesti današnjice, a od njega se razbolijeva i umire sve više ljudi.

Ogroman procenat smrtnosti se, međutim, može znatno smanjiti u bliskoj budućnosti, jer je sasvim slučajno otkriveno kako crvene bobice iz prašume u australijskom Kvinslendu ubijaju čak 70 odsto ćelija ove opake bolesti! Pritom je cijeli proces izuzetno brz i bez ikakvih nuspojava!

foto

Ekipu naučnika koja je došla do ovog šokantnog otkrića predvodi doktor Glen Bojl, koji smatra da bi pomoću ovih bobica mogli biti spašeni milioni života! Naučnici iz Berghofer instituta za medicinska istraživanja uspješno su izolovali sastojak iz bobica koji ubija rak i dokazali da ima snažan učinak na tumore glave, vrata, dojke, crijeva, prostate, kao i na melanom! Efekti potvrđeni na životinjama Bobica sadrži hemijsko jedinjenje koje je označeno kao EBC-46, a koje je testirano na brojnim životinjama koje su oboljele od raznih tipova tumora.

Odlični efekti potvrđeni sa na više od 300 mačaka, pasa i konja. Sastojak se nalazi u sjemenki bobice, a kako piše alo.rs proces ekstrakcije i njegovog pročišćavanja veoma je komplikovan. Grupa ljudi je podvrgnuta testiranju lijeka baziranog na australijskim bobicama Eksperimentalni tretman raka lijekom koji je baziran na australijskim bobicama, zasad je pokazao da lijek uništava ćelije raka u roku od dvadesetak minuta. Lijek se trenutno testira u Kvinslendu. Deniz Pauel kojoj se tumor pojavio ispod pazuha, dio je ovog testiranja.

Tretman je kod nje imao radikalne efekte, a nedavno je dala intervju i za Kanal 7. Izjavila je da joj je doktor rekao “Ovaj tumor mogu ukloniti, ali ako se pojavi još, moraćemo amputirati ruku.”, nakon čega se prijavila u grupu za testiranje ovog lijeka. Bila je šokirana kad joj je lijek ubrizgan direktno u izraslinu ispod pazuha.

“Dvadeset minuta nakon tretmana tumor je postao ljubičast, a poslije nekoliko minuta je pocrnio. Par dana poslije tumor je u potpunosti odumro.”

EBC-46 djeluje tako što pokrenu odgovor imunog sistema, nakon čega bijela krvna zrnca počinju s uništavanjem tumora.

NAPOMENA: Molimo Vas da podatke iz teksta shvatite informativno, jer oni ne mogu zamijeniti ljekarski pregled. U slučaju da uočite neke promjene na svom tijelu, a ukazuju na simptome nekog oblika raka, savjetujemo vam da odmah odete doktoru.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/otkrice-vijeka-ili-nova-lazna-nada-bobice-koje-lijece-sve-vrste-raka/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot