Crna limunada postala hit u svijetu (Foto)

Objavljeno: 18. 10. 2016 u 11:58h

Crna limunada postala je pravi hit u svijetu naročito za one koji žele da sprovedu proces detoksikacije tijela.

s1

Zanimljivo je da je crna limunada mnogo zdravija od obične jer ima primjese ostalih komponenti koji je čine savršenim napitkom za sve one koji žele da oslabe.

Ova limunada je crna zbog aktivnog uglja koji je napravljen od treseta, kokosove kore i drveta, a u ovu limunadu dodajte još i sok od limete, vodu i malo nekog zaslađivača, najbolje med.

s2

Zahvaljujući ovim komponentama, crna limunada se preporučuje u procesu detoksikacije ili ako pokušavate da izgubite par kilograma. Takođe kombinacija ugljenika i vitamina C je idealna za mamurluk.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/crna-limunada-postala-hit-u-svijetu-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot