Želite da zatrudnite? Samo primjenite ovih sedam savjeta!

Objavljeno: 24. 9. 2016 u 15:23h

Parovi često nesvjesno prave greške kada pokušavaju da zatrudne, ali dovoljno je da pratite ovih sedam savjeta i uskoro ćete imati lijepe vijesti…

1.  Manje se fokusirajte na ovulaciju

Većina parova se toliko previše optereti ovulacijom. Naravno, ona jeste veoma bitna, ali takođe je potrebno da naprave odgovarajuću atmosferu u danima pred ovulaciju i da ne dozvole da ih svakodnevne obaveze udalje. Zbog toga se posvetite izgradnji svoje seksualne energije.

2. Neka vam zavođenje bude prioritet

Najveća greška koju parovi naprave je da zapostave vođenje ljubavi zbog pravljenja bebe. Zbog hemijskih reakcija koje se odvijaju u organizmu, zavođenje može biti jedan od ključnih sastojaka kada pokušavate da napravite bebu. Zato se prepustite i uživajte!

3. Maženje, držanje za ruke i ljubljenje

Ljubavni hormon ili oksitocin je izuzetno važan za pravljenje bebe, pa je neophodno da se što više zbližite sa partnerom i da ojačate vaš odnos i brzo ćete postati prava mala porodica.

4. Punjenje seksualnih baterija

Najbolje je da se fokusirate na stvari koje vas uzbuđuju. Lako je zapostaviti seksualni život usljed svakodnevnih obaveza, ili još gore, da on postane neka vrsta obaveze. Zbog toga razmislite kako možete da poboljšate svoj seskualni život, maštajte i vidjećete poboljšanje! Što više budete uživali u seksu, to će vam biti veće šanse da zatrudnite.

5. Vodite ljubav na prazan stomak

Jedna od najvećih grešaka koje parovi prave je što ostavljaju vođenje ljubavi za kraj dana. To je obično poslije večere i njihovo tijelo je zauzeto varenjem hrane, što nije baš sjajno za seksualno uzbuđenje. Umjesto da prvo jedete pa vodite ljubav, probajte da obrnete redosljed i sigurno ćete više uživati.

6. Predigra i maženje poslije seksa

Predigra je bitna da bi došli u odgovarajuće raspoloženje, ali maženje poslije seksa je podjednako bitno. Ne samo da ćete oboje uživati, već ćete povećati mogućnost da zatrudnite, jer će sperma da dođe do materice. Pri tom, žene mogu opet da dođu do orgazma samo putem maženja i ljubljenja.

7. Ono vrijeme mjeseca je za njegovo uživanje

Parove često iscrpljuje cijeli proces pravljenja djeteta i od uživanja preraste u obavezu. Zbog toga bi trebalo da posvetite vrijeme svom partneru na početku mesntrualnog ciklusa, jer nećete biti fokusirani na začeće, već samo na njegovo zadovoljstvo. Time ćete ojačati vezu i samim tim povećati šanse za stvaranje potomstva.

Izvor: Žena.blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/zelite-da-zatrudnite-samo-primjenite-ovih-sedam-savjeta/||claudebot