Rješite se proširenih vena veoma brzo

Objavljeno: 22. 8. 2016 u 14:54h

Problem proširenih vena, žene su nekada rješavale smjesom koju bi napravile same. Jednostavna je za izradu i jeftina, a sastojci su vam na dohvat ruke. Pratite sljedeća uputstva…

Sastojci:

– pola šoljice pulpe od aloe vere
– jabukovo sirće
– pola šoljice mrkve

Postupak: Nasjeckajte mrkvu i stavite u blender. Dodajte aloe veru i blendajte bok ne postane homogena masa. Potom dodajte sirće, ali toliko da dobijete kremastu smesu.

Način upotrebe: Smjesu nanesite na područja nogu gdje se nalaze proširene vene, opustite noge i tako ostanite oko pola sata. Potom isperite hladnom vodom.

Umjesto držanja smjese na kritičnim mjestima, njome možete i masirati noge. Premažite ih mješavinom, pa lagano masirajte odozdo prema bokovima. Neka vam noge tokom masaže stoje pod uglom od otprilike 45 stepeni. Kod masaže u smjesu možete dodati i neko eterično ulje, na primjer ulje smreke ili čempresa koja su odlični stimulatori i podstiču cirkulaciju.

Izvor: Srbijadanas 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/rjesite-se-prosirenih-vena-veoma-brzo/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])