Salo nikako da ode sa struka i kukova? Ovaj napitak može da ga pobjedi!

Objavljeno: 15. 8. 2016 u 13:35h

Nema žene koja ne bi voljela da izgubi par centimetara sa butina, kukova i struka, a u tome može da pomogne ovaj jednostavan recept.

Sve što vam treba jeste komad đumbira dugačak oko pet centimetara i litar i po vode. Prvo pustite vodu da proključa, a onda joj dodajte nasjeckani đumbir. Kada je vidite da je đumbir sasvim omekšao, odstranite ga i iskoristite za nešto drugo, a vodu sačuvajte i pijte u toku dana. Savjetuje se da ovaj napitak pijete šest meseci kako biste vidjeli njegov pun učinak.

Đumbir je, pored toga što je sjajan sagorijevač masti, odličan i u regulisanju holesterola i smanjivanju krvnog pritiska. Uz to donosi olakšanje onima koje muče bolovi u zglobovima i pun je antioksidanata.

Prema tome, ne postoji nikakav razlog da već danas ne spremite sebi ovu čudesnu mješavinu! Prijatno!

Izvor: Žena.blic

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/salo-nikako-da-ode-sa-struka-i-kukova-ovaj-napitak-moze-da-ga-pobjedi/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot