Do koje godine rastu ženske grudi?

Objavljeno: 26. 7. 2016 u 15:16h

Mnogi faktori utiču na veličinu i oblik grudi…

Vjerovatno ste i sama već primijetile da se veličina vaših grudi s vremena na vrijeme mijenja, a kod nekih žena ona može varirati čak i do jedne veličine grudnjaka. Na promjenu u veličini grudi utiče različito vrijeme u ciklusu menstruacije.

No, kod većina žena grudi se potpuno razviju 3 do 4 godine nakon prve menstruacije, a proces rasta grudi završi u prilično ranoj životnoj dobi.

Tačnije, grudi rastu do kasnih tinejdžerskih ili ranih dvadesetih godina, a na njihovu daljnju promjenu veličine utiču promjene u hormonima, trudnoća, dojenje, debljanje ili mršavljenje.

Ipak, genetika ima najveću ulogu u veličini i obliku ženskih grudi.

Izvor: cool.24sata.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/do-koje-godine-rastu-zenske-grudi/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot