Napitak koji topi kilograme!

Objavljeno: 24. 5. 2016 u 08:45h

Nutricionisti savjetuju da je ovakve napitke najbolje piti na prazan želudac, rano ujutro, jer tako imaju najbolji efekat.

Čudotvorni napitak za mršavljenje od samo tri sastojka zaludeo je internet zajednicu.

Za čaj za mršavljenje koji topi masne naslage i ubrzava metabolizam potrebni su vam samo zeleni čaj, lovorov list i cimet. Ova tri prirodna sastojka poznati su kao korisni u borbi protiv suvišnih kilograma i kada se odvojeno koriste, a smatra se da su prednosti koje imaju kada se koriste u zajedničkoj kombinaciji, još i veće.

Priprema:

Skuvajte 800 ml vode, pa u nju dodajte tri lista lovora, zatim štapić cimeta ili pola kašičice cimeta u prahu, i u to dodajte jednu veliku kašiku zelenog čaja. Preporuka je da se koristi zeleni čaj u rinfuzu, a ne u kesicama. Ostavite da odstoji 15 minuta, procijedite i napitak je spreman.

Pijte ga ujutru, na prazan žaludac. Popijte jednu šoljicu čaja preij doručka i prije jutarnje kafe, sledeću šoljicu nakon doručka, a treću neposredno prije spavanja.

Osim toga, kako bi postigli najbolji rezultat malo popravite i ishranu, izbacite slatkiše i povremeno vježbajte. U svakom slučaju, ako i ne izgubite centimetre u struku, bokovima i zadnjici, sigurno ćete izbaciti toksine iz tijela, imati više energije i osjećati se bolje.

Izvor: 24sata.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/napitak-koji-topi-kilograme/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot