Ovo morate da uradite: Uklonite toksine iz tijela i spriječite rak

Objavljeno: 23. 5. 2016 u 14:49h

Svi smo svjesni da konzumiranje nezdrave hrane nije dobro za naše zdravlje, ali ne možemo da se natjeramo da odustanemo od nje.

Ako želite da izmjenite svoju ishranu i smanjite potrebu za prerađenom hranom, najbolje je da isprobate ovu trodnevnu metodu detoksikacije:

  • Dva dana prije nego što počnete sa detoksikacijom, prestanite da unosite mlečne proizvode pošto se oni sporo vare i mogu da spriječe pročišćavanje.
  • Vaše tijelo mora biti bez toksina koji potiču iz mliječnih proizvoda prije nego što započnete detoksikaciju.
  • Prvo popijte jednu šolju biljnog laksativa noć prije nego što počnete sa detoksikacijom kako biste očistili svoja crijeva od toksina koji izazivaju zatvor.
  • Spremite limunadu od dva cijela limuna i pola šolje vode i popijte je prije doručka. To će vam pomoći da svarite alkalnu hranu i pomoći vašim plućima da se regenerišu.
  • Nakon doručka popijte 1,5 šolju soka od grejpfruta. Ako ne volite grejpfrut, možete piti sok od ananasa umjesto njega. Ovi sokovi su puni antioksidanata koji održavaju respiratorni sistem zdravim.
  • Popijte 1-1,5 šolju čistog soka od šargarepe između doručka i ručka kako biste alkalizovali krv za vrijeme detoksikacije. Šargarepe su bogate beta-karotenom koji se u organizmu pretvara u vitamin A i povoljno djeluje na organizam.
  • U toku ručka popijte 1,5 šolju soka koji sadrži puno kalijuma. Taj sok je najbolje napraviti od celera, peršuna, šargarepa, algi i spanaća.
  • Sat vremena prije večere popijte šolju čaja za izbacivanje sluzi. On bi trebalo da sadrži đumbir, šipak i mentu. Sve te biljke su odlične za otčepljivanje nosa i respiratornog trakta.
  • Prije nego što odete na spavanje, popijte 340 ml čistog soka od brusnice kako biste suzbili bakterije u plućima koje mogu uzrokovati infekciju.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/ovo-morate-da-uradite-uklonite-toksine-iz-tijela-i-sprijecite-rak/||claudebot