Jedinstveni prirodni lijek ruske doktorke: Zaštitite se od raka i ojačajte srce

Objavljeno: 11. 2. 2016 u 11:00h

Samo tri sastojka uspješno štite od raka, snižava loš holesterol i liječi bolesti srca.

Za ovaj jedinstveni recept moskovskog onkologa, doktorke Irine Filipove potrebni su vam svježi šampinjoni, svježe zelje i prirodan lipov med.

Priprema: Uzmite 5 šampinjona. Treba da budu sasvim svježi, najbolje je da su ubrani prije manje od 24 časa. Takođe treba da budu sa potpuno zatvorenim šeširićima. Operite ih i prelijte ključalom vodom. Obrišite ih salvetom i iscijedite ih da dobijete bistar sok.

Takođe uzmite mlado zelje i iscijedite iz njega sok, da dobijete jednu punu kašičicu soka. Pomiješajte sok od šampinjona i sok od zelja i dodajte jednu kašiku prirodnog lipovog meda.

Ovo je količina lijeka za tri dana. Čuvajte ga u dobro zatvorenoj tegli u frižideru. Svako jutro na prazan stomak pojedite po trećinu ove smjese (manje od pola kašike). Lijek ne treba davati djeci mlađoj od 7 godina.

jedni2

Komentar dr Filipove:

Ovaj lijek ima trostruko djelovanje.

  • 1. Koristi se za liječenje bolesti srca, odnosno Angine pektoris.
  • 2. Snižava loš holesterol.
  • 3. Djeluje kao zaštita protiv raka. Ako duže vrijeme uzimate ovaj lijek neće vam prijetiti opasnost od onkoloških oboljenja.

Izvor: prirodna-medicina-recepti.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/jedinstveni-prirodni-lijek-ruske-doktorke-zastitite-se-od-raka-i-ojacajte-srce/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])