Mršavljenje nikada lakše: Doručak u 7, ručak u 12, večera u 18

Objavljeno: 9. 2. 2016 u 08:38h

Jedna kompanija sprovela je istraživanje koje je sakupljalo podatke o osobama koje su znatno smršale.

Osim što su vodili računa šta su jeli, a šta ne, osobe koje su izgubile suvišne kilograme vodile su računa i u koliko sati su jele.

Najbolje vrijeme za doručak, kako je pokazalo ispitivanje, je oko 7 sati ujutro, ručak se preporučuje između 12.30 i 13 sati, a večera između 18 i 18.30.

Tri četvrtine osoba koje su učestvovale u ovom istraživanju izjavilo je da im je u mršavljenju pomoglo to što su imali lagan ručak, a međuobrok nisu izbjegavali.

Ispitivanje je pokazalo da su najkritičniji sati za dijetu između 18 i 22 sata, kada je najteže izdržati bez hrane i osobe koje su na dijeti u tom periodu najteže mogu odoljeti iskušenjima.

Ovo istraživanje zapravo potvrđuje izreku: doručak pojedite sami, ručak podelite s prijateljem, a večeru poklonite neprijatelju. U stvari, rješenje nije u izjbegavanju večere, već ona mora biti bar tri sata prije odlaska na spavanje.

Osobe koje su bile uspješne u gubitku kilograma savjetuju i da se obroci ne preskaču.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/mrsavljenje-nikada-lakse-dorucak-u-7-rucak-u-12-vecera-u-18/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot