Ruska travarka otkriva: Smjesa koja skida 10 cm u struku za 10 dana!

Objavljeno: 25. 11. 2015 u 10:24h

Slavna ruska travarka, dr Stefanovska tvrdi: “Zahvaljujući ovom receptu, grupa žena je uspješno smanjivala obim struka za 1 cm dnevno!”

Ovaj melem eliminiše višak masnoće i vode iz tijela, poboljšava funkciju mozga, pamćenje, sluh i vid. Glavni sastojci ovog recepta je svježi ren, med i neprskani limun sa korom. Blagotvorno djejstvo meda i limuna je opšte poznato, dok renu nije posvećeno dovoljno pažnje.

1448433407_dijeta01 Stock Shutterstock

Sok od rena uništava bakterije koje izazivaju dizenteriju i tuberkulozu, salmonelu, kao i mnoge gljivice. Pospješuje funkciju varenja stimulacijom izlučivanja želudačnih i crijevnih sokova, žuči i enzima iz pankreasa. Ren stimuliše jetru, stimuliše srce i cirkulaciju i pored toga je odličan diuretik, a pomaže i kod reumatizma.

Svjež korjen rena može da se koristi tokom cijele godine, ako se blagovremeno stavi u vlažan pjesak ili se čuva u podrumu.

Ako imate veći korjen rena, možete ga umotati u aluminijumsku foliju i ostaviti u frižideru. Ako želite da ren ostane svjež i poslije tri nedjelje, pomiješajte kašiku šećera i 4 kašike limunovog soka ili sirćeta. U dobro zatvorenoj tegli, ren može stajati u frižideru 3 nedjelje.

1448433440_dijeta02 Stock Thinkstock

Recept za mršavljenje dr Stefanovske:

Sastojci:

  • 125 g rena
  • 3 neprskana limuna
  • 3 kašike meda

Priprema:

U blenderu usitnite 125 grama rena. Uzmite tri limuna, isecite ih, izvadite sjemenke iz njih i zajedno sa korom ih usitnite blenderom, a zatim pomešajte sa renom.

Nakon toga dodajte tri kašike meda i sve dobro sjedinite. Držite ovu smjesu u zatvorenoj tegli u frižideru. Uzmite jednu kašiku melema dva puta dnevno uz obrok. Ovu smjesu koristite 3 nedjelje i vidjećete kako se smanjuje obim vašeg struka.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/ruska-travarka-otkriva-smjesa-koja-skida-10-cm-u-struku-za-10-dana/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot