Najbolje Youtube vježbe: 5 top setova vježbi za postizanje maksimalnih rezultata (Video)

Objavljeno: 24. 11. 2015 u 15:36h

Predstavljamo vam 5 idealnih cardio treninga koji će oblikovati vaše tijelo i definisati mišiće za samo SEDAM minuta!

Dobar trening i uvođenje dnevne rutine vježbanja mogu da vam pruže odlične dugoročne rezultate. Ipak, važno je da odaberete program koji odgovara vašim potrebama, odnosno krajnjem cilju koji želite da postignete.

U moru YouTube videa sa detaljnim tutorijalima o planu vježbanja, uspjeli smo da pronađemo vježbe koje se izvode u proseku oko 7 minuta i koje daju maksimalne rezultate.

Ako ste mislili da je to vrijeme nedovoljno za postizanje željenog efekta – zategnutog tijela sa jasnom definicijom, moraćemo odmah da vas razuvjerimo. Nauka je potvrdila da za samo sedam minuta visokog inteziteta treninga cijelog tijela, možete da postignete vrhunske rezultate kao u teretani, prema podacima Američkog koledža za sportsku medicinu (ACSM).

Za ovaj tip treninga, sve što vam je potrebno su stolica, zid, sedam minuta na časovniku i malo dobre volje i upornosti.

Predstavljamo vam najbolje programe za vježbanje koje će zadovoljiti svačije potrebe.

Klasičan trening

Ovaj trening je najbolji ako samo želite da razmrdate i zategnete tijelo.

Bazni trening

Obuhvata sve dijelove tijela i fokusira se na idzdržljivost.

Energični trening

Energični trening je najbolji za buđenje energije jer nećete moći da se zaustavite.

Trening sa obrtima

Ovaj trening je nešto zahtjevniji pa se odlučite za njega kada budete spremni da pređete na viši nivo.

Trening sa plesnim koracima

Odličan je za mršavljenje i oblikovanje tijela.

Izvor: elle.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/najbolje-youtube-vjezbe-5-top-setova-vjezbi-za-postizanje-maksimalnih-rezultata-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot