Sa samo tri sastojka izbacite kamen iz bubrega za šest dana!

Objavljeno: 13. 10. 2015 u 10:27h

Na prirodan način za samo šest dana izbacite kamen iz bubrega, ali i ostatke pjeska, dakle, pročistite bubrege od taloga.

Jedan čovjek je na društvenim mrežama podjelio svoje iskustvo s ovim receptom:

“Ja sam izbacio kamen iz bubrega malo veći od pšeničnog zrna”.

Sastojci:

100 ml limunovog soka
100 ml maslinovog ulja (ekstradjevičansko)
100 ml piva
Sve sipati u flašu i piti ujutru na prazan stomak po 50 ml. Promućkajte flašu prije upotrebe, za šest dana kamen kreće a pjesak za tri do četiri dana!

NAPOMENA – Limunov sok obavezno mora da bude od cjeđenog limuna, a treba i obratiti pažnju na veličinu kamena, jer ako je veći od 15 mm, ovaj recept će ga pokrenuti, a onda može napraviti štetu prilikom izbacivanja kroz uske kanaliće.

Izvor: NN

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/sa-samo-tri-sastojka-izbacite-kamen-iz-bubrega-za-sest-dana/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])