Riješite se bola u leđima za samo 2 minuta (VIDEO)

Objavljeno: 3. 10. 2015 u 10:25h

Ukoliko posao od vas zahtjeva da budete za kompjuterom cijeli dan, ili jednostavno sjedite više nego što bi trebalo, ako već niste, vremenom biste mogli da osjetite određene neprijatnosti i bolove, najviše u leđima.

Kako biste se oslobodili bola, za ovu jednostavnu vježbu od dva minuta vam je potreban samo kaiš. U pitanju je joga položaj koji ne treba da vas brine, ukoliko iz prvog pokušaja ne uspijete da ga uradite.

Lezite na leđa sa savijenim koljenima. Zatim ispravite i podignite desnu nogu pod uglom od 90 stepeni, a kaiš stavite na stopalo i držite ga tako. Ukoliko vam je teško da to uradite, podignite nogu pod što većim uglom, koliko god možete, ali pazite da je noga uvijek ispravljena. Isto uradite i sa lijevom nogom.

Ponovite vježbu, ali ovoga puta sa ispravljenom nogom na podu. Sve vrijeme se trudite da dišete duboko, to će vas dodatno opustiti.

Za detaljnije uputstvo pogledajte snimak:

Izvor: NN

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/rijesite-se-bola-u-ledima-za-samo-2-minuta-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])