Trening koji će istopiti vaš pivski stomak (Video)

Objavljeno: 21. 8. 2015 u 16:49h

Još nije kasno da ovo ljeto upamtite po tome što ste izgledali bolje nego ikada! Spremite se za najbolje vježbe sa sopstvenom težinom!

Fokusirajte se na brzinu i spržićete kalorije neočekivano brzo. Pored toga, stvorićete fenomenalne uslove za ubrzanje metabolizma.

Kako vježbati

Izvedite po 20 ponavljanja svake od ovih vježbi – bez odmora. Nakon iskoraka (posljednje vježbe u programu), odmorite 60 sekundi, a zatim ponovo uradite sve vježbe s po 20 ponavljanja. Potom opet odmorite još 60 sekundi, pa uradite sve vježbe s po 15 ponavljanja. Slijedi još jedna jednominutna pauza, pa još jedan krug vježbi s po 12 ponavljanja.

PROGRAM:

Sklekovi

4 serije; 20, 20, 15, 12 ponavljanja; odmor: 30 sekundi

Potrudite se da vam jezgro bude u pravoj liniji s glavom, gluteusima i petama. Tijelo spuštajte sve dok vam grudi ne budu oko dva centimetra iznad poda, a zatim jednim eksplozivnim pokretom podignite trup.

Skok iz čučnja

4 serije; 20, 20, 15, 12 ponavljanja; nema odmora

Obrnuto veslanje

4 serije; 20, 20, 15, 12 ponavljanja; nema odmora

Kao i u slučaju sklekova, obratite pažnju na to da bi telo trebalo da vam bude u pravoj liniji kako biste izvukli maksimum iz vježbe.

Step up

4 serije; 20, 20, 15, 12 ponavljanja; nema odmora

Pike sklekovi

4 serije; 20, 20, 15, 12 ponavljanja; nema odmora

Hodajući iskorak

4 serije; 20 (s po jednom nogom), 20, 15, 12 ponavljanja; odmor: 60 sekundi

Izvor: menshealth.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/trening-koji-ce-istopiti-vas-pivski-stomak-video/||claudebot