Savjeti žene koja je izgubila 20 kilograma

Objavljeno: 17. 4. 2015 u 10:53h

Savjeti Džejmi Mendel zaista su efikasni jer ih je isporbala lično i istopila 20 kilograma za dvije godine.

“Sa dijetama sam počela kada sam imala 17 godina. Međutim, narednih deset godina nisam nikako mogla da izađem iz začaranog kruga. Bila sam opsjednuta hranom, prejedela sam se kada me niko ne gleda, a onda sam shvatila da moram nešto ozbiljno da mijenjam”, piše na svom sajtu Džejmi Mendel koja je za dvije godine uspjela da oslabi 20 kilograma, prenosi ”Mondo”.

“Riješila sam da više ne gubim vreme na dijete, brojanje kalorija, mjerenje na vagi. Počela sam da živim punim plućima i da ne razmišljam o svom izgledu. Počela sam intenzivno da se družim sa prijateljima, izlazim na ‘dejtove‘. Vjerovali ili ne, prestala sam da se prejedam, a kilogrami su se topili!”, kazala je.

Ovo su, kaže Džejmi, najbitiniji savjeti:

Nemojte više biti na dijeti.

Slušajte svoje tijelo. Jedite kada osjetite glad, prestanite kada ste siti. Vaše tijelo zna kada je vrijeme za obrok.

Sredite vaš život.

Mnogi se prejedaju zato što su nesrećni na poslu, u ljubavi… Obratite pažnju na to kada jedete, a niste gladni. Da li vam hrana pruža utjehu, uzbuđenje, ljubav? Sredite život tako da imate dovoljno tih osjećanja, kako ih ne biste nadoknađivali hranom.

Volite vaše tijelo.

To nije uvijek lako, ali se potrudite. Dobro ga istražite i upoznajte, tako ćete ga zavoljeti, poštovati i nećete ga kažnjavati unoseći nezdravu hranu.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/savjeti-zene-koja-je-izgubila-20-kilograma/||claudebot